ez mind igaz csak az enyém nem R-es hanem C-s Kb annyi a kűlőnbség hogy csak őninditóm van,
meg hogy nem műanyag tankos a C-s meg gondolom van az enyémen még egykét plussz kg és igy 165kg.
bazzmeg ilyen nincsen a a büdös kurva életbe sem
nem tudja megcsinálni a szilágyi a mocim mert mennek szegedre edzeni
faszom kivan már hogy egy szerelő sem tudja megnézni és megcsinálni már végre
Üdv! Igaz 3 napot késtem de gondoltam írok én is vmit csolnokról!
Télleg baromi sokan voltak nézők is meg indulók is ami meg is látszott mert alig volt helyünk.
Szabadedzésen még elég jó sáros volt a pálya bár az előttünk menő MX1/Mx2-esek eléggé szét kapirgálták de az 1ik alsó kanyarba még így is lehetett driftelni.Elég erős volt a mezőny mincen kategóriába. 1. futamom (ami 1 ben az uccsú is) elég ganéul sikerült 26-ból 24.ik és az előttem lévő gyerek nem sokkal ment el......2. futamban nem indultam mert az 1.ik hátsó fékbetétem úgy elkopott az edzések és az 1. verseny alatt hogy inkább nem kockáztattam meg aztán el is voltam fáradva bár 1 futamot bírtam volna még.Így aztán maradt a mérgelődés ami még tart most is nálam .
De majd jövőre (ha lesz amit nagyon remélek) is indulok itt csolnokon akkor remélhetőleg már jobb esélyekkel. Addig is maradnak az endurocross versenyek de tervben volna 1-2 cross futam is ha nem is ob szinten hanem pl.: dél kupában ...... Azán jövőre jó volna CSOLNOKON kívűl még 1 Ob futamon indulni.De az még jóval odébb van.....
yamahánál minden évben szinte 2.2 - 2.3 - 2.4 millió az ára, így volt ez a 2001es 426al is meg most a 2007es 450el is...... most jön hamarosan a 2008as, tehát a 2007es már olcsóbb lesz
meg hogy nem műanyag tankos a C-s meg gondolom van az enyémen még egykét plussz kg és igy 165kg.
nem tudja megcsinálni a szilágyi a mocim mert mennek szegedre edzeni
faszom kivan már hogy egy szerelő sem tudja megnézni és megcsinálni már végre
2. futamért meg kár...de mondjuk ha elmegy a hátsó fék egy kanyar előtt...az kicsi balasetveszélyes
Télleg baromi sokan voltak nézők is meg indulók is ami meg is látszott mert alig volt helyünk.
Szabadedzésen még elég jó sáros volt a pálya bár az előttünk menő MX1/Mx2-esek eléggé szét kapirgálták de az 1ik alsó kanyarba még így is lehetett driftelni.Elég erős volt a mezőny mincen kategóriába. 1. futamom (ami 1 ben az uccsú is) elég ganéul sikerült 26-ból 24.ik és az előttem lévő gyerek nem sokkal ment el......2. futamban nem indultam mert az 1.ik hátsó fékbetétem úgy elkopott az edzések és az 1. verseny alatt hogy inkább nem kockáztattam meg aztán el is voltam fáradva bár 1 futamot bírtam volna még.Így aztán maradt a mérgelődés ami még tart most is nálam .
De majd jövőre (ha lesz amit nagyon remélek) is indulok itt csolnokon akkor remélhetőleg már jobb esélyekkel. Addig is maradnak az endurocross versenyek de tervben volna 1-2 cross futam is ha nem is ob szinten hanem pl.: dél kupában ...... Azán jövőre jó volna CSOLNOKON kívűl még 1 Ob futamon indulni.De az még jóval odébb van.....
Az nagyon jó moci volt és erős is,gondolom ez is az lehet!
KLX650R
Power: 48.00 HP (35.0 kW)) @ 6500 RPM
Torque: 51.98 Nm (5.3 kgf-m or 38.3 ft.lbs) @ 5000 RPM
Dry weight(száraz tömeg)145.0 kg (319.7 pounds)
RC600
Power: 48.00 HP (35.0 kW)) @ 7250 RPM
Torque:51Nm @ 6250 RPM
Dry weight(szárat tömeg)141.0kg(312.2 pounds)
Adatok alapján hassonló a két gép!
Én nagyon szerettem az Rc-t egy megbizható,erős,kényelmes moci volt!
nekem nagyon tetszik az rmx (elötte kdx 125-ösöm volt ég és föld kb:)) hát igazából én 1 wr-re szeretnék váltani (4t-re) ...
1
2
tom ezt nem kapom vissza nem is igazán számolom belle.
itt
és te mennyiért gondolnád eladni?