Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali mindenkinek!
tudna nekem segiteni vki? a 94-es 250-es kx-embe elfosta magát az első telom! mennyit kostál kb egy felujitás? és ezt is megtudnám oldani a fehér gézával? mert a hátso telomat is ő javitotta fel! köszi elöre is mindenkinek!
lánckerék tartó tengely vége letört anyástul. mögötte elmozdult a szimering,onnan szivárog az olaj. gondolom 1 ilyen tengely van 30-40 körül meg még széthúzzák a blokkot...fasza lesz. mennyibe fog kerülni szerintetek?
töltök fel videót
ááá iszonyat jó motorozás volt,de a schüller meg most se volt képes kijönni!
Ma megyek a Csolnoki pályára,és szeretnék fizetni is...szecsu asszem te vagy a tulaj,majd légyszi gyere ki,kb fél2kor érek ki:) Széles utat !
Mikor lessz?
úgy látszik nem csak nekem szar ez a hét
Na cső.
Holnap végre lesz időm egy kis motorozásra(kb.2 hónap szünet után)erre mi történik velem?!szétlapítom a jobb kezemen a gyűrűsujjam
Ezt nem hiszem el!Minden esetre azért rápróbálok a holnapra.Igaz addig jegelem meg kenegetem és ráolvasással is próbálkozok Nem is fáj annyira,de úgy be van dagadva mint egy dió.Full földönkívüli az újjam,tisztára mint ET-nek.Az már biztos hogy a körmömnek satu,de legalább nem kell vágni!
Szóval azért holnap MX lesz mégha beszarok is.

Az EB meg biztos nem lesz rossz,de azért nagyot sem fog szólni.Kár hogy senki nem képes komolyan venni a rendezőt aki a szívét is kirakja hogy versenyt csináljon.Erre köszönetként el sem jönnek a "menők"és ha nem sikerülne hazai riderekből feltölteni a startgépet szépen néznénk ki!
Mindenesetre:HAJRÁ MAGYAROK
csáó
emberek kurva jó lessz az eb nálunk
aki teheti az nyugodtan lejöhet nyáregyházára és nem kell a faszkalapokra halgatnia akik azt mondják hogy szar lessz.....
összesen a quadosokkal és a csaj versenyzőkkel eggyütt vannak vagy 40 en és hát igaz hogy nem valami sok de megéri a látvány és a tudás amit ezek a profi versenyzők tudnak nyujtani
ha más nem akkor csak azért az isteni gyros-ért érdemes eljönni amit a büfés csajék nyomatnak
lesz ez még igy sem az a lényeg hogy nincs nagy gond
sziasztok megszeretném kérdezni hogy merrelesz legkőzelebb enduro verseny
holnap megyünk ki sóskútra..aki akar jöjjön
jobbulást
A Nyakam fáj mint az állat egyre jobban de ezután ez a természetes már tapasztaltam többször is

de azé nincs komoly bajod nem?
Ja és csúszás után belefurodtam egy középen már erjedésnek indult(róhadó) kisebb szalmabálába..Íme a kép ez nem az eredeti pozicio de valami ilyesmi volt
Ja meg kiszakadt az ülés meg a háccsónyúlvány is elment kicsit mert egyik oldalon nagyobb a hézag mint a másikon....
Beavattam az Lc4et Megvolt az első nagy perec! Olyan 60nal szállatam le róla! Fáj a nyakam meg a könyököm meg a bokám sztem ha nincs csizma törik a bokám mert ráesett a motorr legalábbis úgy éreztem..Szpáj első kézből eltudja mondani Benyomodott a hütő letört az index meg a kormány elment nem kicsit nagyon Endurosztájl vazzz Tükörradiallal kell nekem endurozni...
Szerintetek milyen gumit vegyek hol? Jó áron és jó is legyen

pirellit cseréltem le tegnap előtt az kurvajol birta most raktam rá egy 9.000 ft-s olcso szart asszem kyoto vagy mi a faxom de ez kopik mint állat.
Elküldtem a levelet,csak még kirgészitettem azzal , hogy "kérem őnőket zárják le mielöbb az ügyet,mert nekem akkor is fizetni kell a törlesztöt ha nem használhatom a motoromat"!
meg felnytestem a rendszámot meg fejest is
nah cső all mentem ma moccolni de má bánom me kaptam egy defektet^^de vittem gumishoz felnyeste az uj gumit is szal holnap is megyek
tsááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááállat!
Xlzx! Ne add fel! Lesz az életednek olyan napja is majd valamikor amikor nem borulsz fel