csá..ma kimentem a garázsba és gondoltam megprobálom beinditani a gépet,mit ad isten elsö rugásra beindult a kicsike nemtudom mi lehetett vele tegnap,a lényeg,hogy indul rugásra és müködjön tökéletesen
Sziasztok!
A HUSQVARNÁKKAL(normál "utcai" endúró, nem a verseny változatok...) kapcsolatban mennyire igaz az a dolog,miszerint sokat kell szerelni,meg hogy hamar szarrá megy?
Alkalmasak ezek hétköznapi,utcai használatra?
Előre is kösz!
ismét én.....szoval akkor a rugásra nem indulás oka a ratyi geryta,de azt mondjátok +neke,hogy miért tünt el az alapjár? és pl bele pedzegetek a gázba (üresben) akkor nem veszi olyan hamar a lapot
egy motoros haver azzal ijeszget,hogy az ö régi gs ktm-jén is ilyen tünetek voltak és gyürütöréshez vezetett
Sorry.
Még régen(csecsemő koromban)megmondta az anyukám hogy vagy jót rakjak a motoromba vagy semmit.
Kísérleteztem én is minden szarral(pl.Repsol,Total,Elf,stb)és igazándiból egyik sem vált be.Úgy koptak a dugóim mint a radír,és a csapágyak is hamarább megadták magukat mint illendő lett volna.Aztán az utolsó csepp a 4T hondámnál volt,mikor is motorolajat cseréltem.Kaptam ingyé Repsol 10w 40-es igen jó minőségű túrót,amit bele is helyeztem a mociba.Első probléma hogy el kezdett csúszni a kuplung,és a váltó olyan nehezen kapcsolt hogy kétszer olyan erővel kellett rugdosni a váltókart.Ahogy haza értem rögtön lecseréltem(Motulra)és kb 5perc használat után az összes"hiba" megszűnt.Ja és a régi időkben a 2T motorok kipujából úgy folyt a fasza Repsol mint a zsír.Csupa korom volt a cső és a gyapot benne.
valami ilyemsire gondoltam énis a gyujtásos variácio szerintem nem lehetséges mert a gyujtás az fasza,mikor beindul ugy megy mint égen,normálisan nyit apower stb..stb..szeritnem a gyertya fel lezs a bibi
RÉg voltam már erre lenne egy kérdésem A gépemen kiiaktattam a különolajzást, most én akarom keverni a benzint meg az olajat , szal miyen keverési arányt ajánlotok? CRM250 és repsol 2T competitiont használok, köszi előre is
Hi. Lehetséges hogy beázott a gyújtásod.. akkor szedd le a gyújtás fedelet száradjon meg.. vagy ha a sárban nagyon pörgetted is, lehetséges elnyírta a lendkerék éket.. és most össze vissza megy mert nincs a helyén..
Hu.
na az "eredeti" gyertya ami volt benne,kiszettem megtakaritgattam stb...aztán vsizza és mostmár anniyt elértem hogy mihint bepöccintem 1be v 2be tolásra be is indul......de rugásra még mindig nem megy csak cisszeg puffog,de ha beindul megy normálisan,mostmár csak arr akéne rájönni miért nem indul rugásra
Szasztok.Lécci valaki mondjon valami okosat.Most jöttem haza az erdöböl.Kimentem egy röpke karikára aztán tölünk kb 2km-re az erdöben volt egy kis sár,abban 1esben bohockodtam kicsit,aztán aztán mikor kijöttem a sárbol jöttem volna hazafelé és mikor 1böl véletlenül lyukat váltottam és egyszer csak elkezdett fulladni a moci,mintha elfogyott volna a nafta(de fullig van) és nem vette a lapot turáztattam de alig akart felpörögni,aztán leis ált:(
Ezután kitoltam a köves utra és ott egyik haver segitett betolni(kb 5-6szorra sikerült) aztán mikor beindult alapjárat elszált ,mély öblös hangja van mintha pufo kicsit széttlenne csuszva(de annak semmi baja) és mintha picit gyengébben menne.Hazajöttem aztán probáltam rugni de nem indul,csak néha néha cisszen 1-2 a pufo és ennyi.Eddig semmi gubanc nem volt vele,semmi árulkodo jel,hogy valami bibi va faszán ment rugásra indult,most meg hirtelen ez van
Mi lehet a probléma?
A HUSQVARNÁKKAL(normál "utcai" endúró, nem a verseny változatok...) kapcsolatban mennyire igaz az a dolog,miszerint sokat kell szerelni,meg hogy hamar szarrá megy?
Alkalmasak ezek hétköznapi,utcai használatra?
Előre is kösz!
egy motoros haver azzal ijeszget,hogy az ö régi gs ktm-jén is ilyen tünetek voltak és gyürütöréshez vezetett
Még régen(csecsemő koromban)megmondta az anyukám hogy vagy jót rakjak a motoromba vagy semmit.
Kísérleteztem én is minden szarral(pl.Repsol,Total,Elf,stb)és igazándiból egyik sem vált be.Úgy koptak a dugóim mint a radír,és a csapágyak is hamarább megadták magukat mint illendő lett volna.Aztán az utolsó csepp a 4T hondámnál volt,mikor is motorolajat cseréltem.Kaptam ingyé Repsol 10w 40-es igen jó minőségű túrót,amit bele is helyeztem a mociba.Első probléma hogy el kezdett csúszni a kuplung,és a váltó olyan nehezen kapcsolt hogy kétszer olyan erővel kellett rugdosni a váltókart.Ahogy haza értem rögtön lecseréltem(Motulra)és kb 5perc használat után az összes"hiba" megszűnt.Ja és a régi időkben a 2T motorok kipujából úgy folyt a fasza Repsol mint a zsír.Csupa korom volt a cső és a gyapot benne.
A történetből mindenki azt von le amit akar
megelőztél
amúgy te hova valósi vagy?
RÉg voltam már erre
Hu.
aztán lehet hogy nem...
nekem a pipa volt szar a yamahán..midnig fulladt tőle..és be se indult...
beázott,vagy elégett nemtom...biztos nem ad elég szikrát,ezért fulladozik
a pufósziszegés is a szar gyertyára utal...
Ezután kitoltam a köves utra és ott egyik haver segitett betolni(kb 5-6szorra sikerült) aztán mikor beindult alapjárat elszált ,mély öblös hangja van mintha pufo kicsit széttlenne csuszva(de annak semmi baja) és mintha picit gyengébben menne.Hazajöttem aztán probáltam rugni de nem indul,csak néha néha cisszen 1-2 a pufo és ennyi.Eddig semmi gubanc nem volt vele,semmi árulkodo jel,hogy valami bibi va faszán ment rugásra indult,most meg hirtelen ez van
Mi lehet a probléma?