Cső.
Ja Faisst az pont az a teló ami neked kéne!Odaadjam?
Zoozee sajnos muszály nyomnom a pedált,mert a balfasz motorosokfolyamatosan versenyre hívnak.Nem tudom mit akarnak a kehes 180 lovas kacatjaikkal.
egy cagiva elephant 125/50-es power szelep, erős motor, narancs festés, 60%os gumik, forgalomba helyezhető állappotban. csere 50es krossz vagy supermotora esetleg érd.
i.á. 140ezer (képet majd rakok fel)
jaja...
hát fel kell hívni őket hogy milyen futamidőre van a hitel,milyen költségek terhelnek téged stb...
ha télleg jó akkor el kell gondolkodni rajta
Na, két kila amit fizetsz a MOCCra. Két kila a szerkó. Havi egy kötelezö szerviz.(Ha nincs gáz szerintem 20-30)
Ez így helyből majdnem egy fél milla. Plusz slick 1 pár 50e. Nyolc verseny plusz edzéssel az újabb 4 kila.
Utazással 1 miller szerintem 1 idény jó esetben.
A kérdés az, hogy milyen hitelre van véve a MOCC, mert ha vagy 10 éves futamidő 12e/hó törlesztéssel, akkor nem vagy sokkal bejjebb. (Fizetnek egy százast az idény alatt)
azt tudom hogy a havi szervízeket neked kell fizetni..már nem nagyon emléxem miket olvastam régen erről..
de ez megéri a promotonak mert ugye kötelező megvenni a bőrruhát,ami kb annyiba kerül mint amennyit a promoto ki fog fizetni neked törlesztöt erre a pár hónapra....
szal igazából...itt nincs ingyé semmi
ja, azt már végignéztem, nagyon szép kép van festve az egészről, csak a másik oldalt is meg akarom kérdezni, hogy valóban így van-e
Ez volt/van idén
Husaberg Supermoto Kupa 2007
A Promoto Kft. nagyszabású Supermoto rendezvényt hirdet meg, melyet közösen a Magyar Supermoto Országos Bajnokság futamaival együtt rendez meg, betétfutamként.
A rendezvény célja, hogy minden lelkes amatörnek és profinak olyan kedvezményes lehetöséget állítson össze, hogy bárki el tudjon indulni, és kipróbálhassa magát ebben a sportban, valamint egy olyan Husaberg Klub megteremtése, ahol egyenlö esélyekkel, egyforma motorokkal mérhessék össze a versenyzök tudásukat és tehetségüket.
A Promoto Kft. olyan termékeket forgalmazó cégek támogatását kérte, akik szorosan összefüggnek a rendezvény stílusával. Igy, aki a Husaberg Kupára nevez, sok kedvezményben részesül, melyek nagyban megkönnyítik az olcsónak nem nevezhetö Supermotózást.
Részvételi feltételek:
Több lehetöség közül mindenki válassza ki a számára legmegfelelöbbet, vagy egyedi esetek miatt hivja a 422-1924-es számot.
1. Amennyiben saját Husaberg motorkerékpárral rendelkezel, úgy kedvezményes úton juthatsz hozzá a Kupát támogatók termékeihez, ugyan úgy, mint minden Husaberg Kupában résztvevö. Továbbá a Promoto Kft. átválalja a versenyen a nevezési díjjad, így tehát teljesen ingyen vehetsz részt a bajnokság futamain. A futamokon nem feltétel a 17"-es kerék. Tudunk biztositani 19",18" és 21"-es kerékhez megfelelö, kiváló minöségü slick gumit is, tehát nyugodtan indulhatsz a már meglévö FE vagy FC modellel is!
2. Egy kedvezményes FS450e új Husaberg-et vásárolsz, melyhez csak 199.000.-Ft kezdöbefizetés szükséges, és máris a tiéd. A versenyszezon alatt pedig a Promoto Kft. átválalja a havi törlesztö részleteket! A 450-esen kívül persze más Husaberg motort is választhatsz, bár a kedvezményes ár csak az FS450e-re vonatkozik.
Kedvezményes termékek:
1. A BERIK börruházatot, kesztyüt, csizmát, sisakot a Husaberg Kupában szereplök 175.000.-Ft-ért vásárolják meg.
2. A kenöanyagokban az IPONE segít, hiszen féláron (50%) juthat hozzá minden Husaberg Kupás a legjobb olajhoz, láncspray-hez...stb.
3. Slick gumira sem kell százezreket költened, mert a GOLDSPEED termékekre is akciós árakat kapsz. A pontos ára a pár slick guminak: 46.000.-Ft lesz.
4. A Promoto Kft. pedig kedvezméynes (20%) alkatrész és szerelési költséggel segít a Husaberg motoron kívül.
Fontosnak tartjuk a kedvezményeket, melyeket hasonlóan nagyobb csapatokhoz, most Te is megkapsz. Ezért is írunk ki mindent részletesen, hogy jobban átláss a dolgokon, és ne csak egy buta reklámkampánynak nézd toborzásunkat.
A Husaberg Supermoto Kupában nincs korhatár, nincs jelentkezési díj, nincs tagdíj.....stb. itt "csak" keményen kell húzni a gázt!
Részvételi feltételek, kizáró okok:
1. Amennyiben a jelentkezésed nem adod le 2006.10.31-ig, úgy nem tudunk elindítani a 2007-es futamokon.
2. Ha nem a kedvezményes, egységes ruházatban indulsz a versenyen. (régi Husabergesre ez nem kritérium, csak lehetöség)
3. Amennyiben nem veszel részt a versenyen (betegség, sérülés...stb.) miatt úgy a Promoto Kft. nem fizeti meg az aktuális havi részletet.
4. Ha havonta legalább egyszer nem hozod be a motorod a Promoto Kft. szervizébe.
5. A motorkerékpárnak meg kell felelnie a MAMS Supermoto kiírásának, és rendelkeznie kell megfelelö átalakításokkal a biztonság miatt.
6. 25 életév alatti jelentkezönek valószínüleg kezesre is szüksége lesz a hitelkérelemhez.
hello
szeretnék segítséget kérni egy crm 250 tulajtól akinek 89-90 es a mocija pont mint nekem hogy valahogy talit kéne szervezni és kipróbálni hogy a működőképes mociból átrakni az elektrovezérlő dobozt hogy biztos az e a baja mert ha nem akkor beszoptam és feleslegesen dobtam ki 35 ezret
léccives segítsetek kérlek
Yaa. A kerekeket még le kell csutakolnom mert úgy néz ki mintha a Dakarról jöttek volna vele.Ha kész vagyok a vele majd dobok egy művészi promó fotót is.
bár pénzem az nincs rá