Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

főtengely szimering megunta az életet. olaj nélkül ne használd, kevés se nagyon kéne.
szétszed, kicserél, használ
Szevasztokl! Van egy 125-ös kdx-em. Egy darabig nagyon jól ment, aztán most nem pörög ki, durrog, kipufogódob nélkül lángot ver ki. Kicseréltrem a gyertyakábelt, tettem másik gyertyát de nem segített. Leengedtem a blokkból az olajat és olyan lett mint volt. Öntöttem bele 2 dl-t, hogy azért legyen benne vm, mentem egy kört vele, nagyon jó volt utána meg elkezdte megint. Szimeringes lehet? Van itt motorszerelő? Megkérdezném azt is hogy a tágulási tartályból miért nem szívja vissza a vizet, sapka vagy ilyesmi?
nekem 25ös kxem van,de sajnos én sem tudok segiteni
ok köszi szépen.
Igen onnan,de probáldmeg kawás topikban hátha van valakinek
és olyat honnan? neten?
Kereshozzá service manualt abban bennekell lennie hány mm...
végülis az a lényeg
azért kössz

ha esetleg valaki tud segíteni az irjon pls!
áhh...ebben esélytelen hogy segítsek,nem értek ehez..én nem szerelek,csak a gázt tépem
szerelést másra bízom
és akkor tudsz segíteni? vagy mára már elszívtad az agyad? :D
igen is..meg nem is..már józanodom...
de így már értem
Már megint bevagy tépve, Faisst? A karbiban az benyaszint, milyen magasságnál zárjon a tűszelep, érted?
mivan?
jaja mér van más is?

na akkor jót mondok
aznuszonál lévö benzinszintre gondolt
lehet h hülye volt a kérdés.
Hát van egy bizonyos benzin szint magasság....én ugy gondolom.
És annak mennyinek kell lennie? hány mm?
hogy érted hogy mennyi a benzinszint?
Hali!

Olyan kérdésem lenne hogy mennyi kawasaki kx 125-nél a benzinszint? mert nem akaork habira állítgatni. a válaszokat kösszi előre.
sajna én nem emléxem a részletekre mert meh voltunk halva
csak azt tom hogy mi nem voltunk benne
megjött
hol van már a kibaszott pizzáááááááááááááám
nyilatkozatba, amikor mondta folyton, hogy az a gyerek....meg elöttem a gyerek, de aztán elesett a gyerek.
Nekem az is kicsit furcsa volt, hogy nem nekveket mondott.
engem az sem izgat ha buba huzza fel a csizmát a lábára,akkor egy kis tenyérbemászó pöcs