Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezzel fulra egyet értek,csak sajna ilyen ugysem lesz egy jo darabig,márcsak a hely hiány miatt is,hisz itt a környéken nincs is egy normális sirato a porozásrol meg annyit,hogy tényleg csicskák voltak" a crossosok ne poroljanak" bazzeg legközelebb csak offroad crossos meg quados talit kell rendezni azt bekell mondnai a hangosbemondoba,hogy a "chopperesek ne recsegtessenek"
Valami iszaogyorsulást vagy falmászást csinálhatnának
Kállóban is tiszta uncsi volt
kicsit berugtunk unalmunkban aztán ennyi, meg jo lebasztak hogy ne porozzak..., ha lenne valami izgalmas verseny terpmotorosoknak akkor nem kéne sörözni
Nekem is kellene egy pár dolog pl: lánc, és lánckerekek, tágulási tartály, hátsó f.betét és egy pár aproság...
ja én kinézek hogy mi lesz? hát kaja pia mocik amugy meg semmi extra
holnap meg lehet szerelgetni...a kurva életbe
régi cuccok le..ujak fel....gumik le..gumik fel
hát olyan gumi ami gyárilag van rajta...csak ezen nem volt...grill biztos leszaggatta
rmc ben voltam...otthagytam 25 öt..de sokmindent vettem..szal zsír
Valaki nem tudja A korlátlan jogsin mit akarnak szigorítani. mert tavasszal akarom, és érdekelne, ?
ja
Mentek?
Én biztos nem
Spy mi lesz ott Biriben?
Megkérdezhetem hova mentél vásárolni? Porvédő gumit a kuplunghoz? Ez kíváncsivá tesz, hova kell, és milyen az a gumi?
a lényeg lemaradt motoros találkozo
csá gero holnap biriben(kállotol balkány felé 8kmkb)
na közbe hatetértem kormányvásárlásból...
hát..kicsit több mindent vettem
kormány+ új magasított kormánybefogó,zöld kézvédő ,szürke citromsárga markolat,porvédőgumi a kuplunghoz...őőő...olaj..őőőő...kesztyűt meg nemtaláltam normálisat...azt majd procrossban....
székesfehérvár,várpalota
Eladó Suzuki rmx 250 motorom 1993-as évjárat. Kitűnő műszaki állapotú. Képek az adatlapomon.
Telefonszám: 06-20-203-88-01
szia!most enduro-crossról van szó nem enduro versnyről.A kettő azért jól elkülöníthető szerintem.
Itt is zajlik az élet ezzerrrrel.
Hát azt nem kivánom.
Azon agonizáltam valamelyik nap, hogy fogom észrevenni ha egyszercsak véletlenül megszűnik az olajnyomás, akkor is megnyugtattak... Ne izgulj azt észrafogod venni, kifordul a hajtókar.
Igazán kecsegtetően hagzik
nnnnnnnnnnnnem ellőtte egy pillanattal álitsd le.
hihi ...jah nyugodtan jöhetsz turázni velünk...szolok ha megyek legközelebb amugy most is megyek a Mátrába bnőmhöz
Köszi.. A női motorosok mindig lázba hoznak..
Egyszer elmehetnénk turázni egyet!
szal mehet az iwiw meghivo a kukába
Davon-thx a tiéd sem ostya, grat