ezzel fulra egyet értek,csak sajna ilyen ugysem lesz egy jo darabig,márcsak a hely hiány miatt is,hisz itt a környéken nincs is egy normális sirato a porozásrol meg annyit,hogy tényleg csicskák voltak" a crossosok ne poroljanak" bazzeg legközelebb csak offroad crossos meg quados talit kell rendezni azt bekell mondnai a hangosbemondoba,hogy a "chopperesek ne recsegtessenek"
Valami iszaogyorsulást vagy falmászást csinálhatnának
Kállóban is tiszta uncsi volt
kicsit berugtunk unalmunkban aztán ennyi, meg jo lebasztak hogy ne porozzak..., ha lenne valami izgalmas verseny terpmotorosoknak akkor nem kéne sörözni
hát olyan gumi ami gyárilag van rajta...csak ezen nem volt...grill biztos leszaggatta
rmc ben voltam...otthagytam 25 öt..de sokmindent vettem..szal zsír
na közbe hatetértem kormányvásárlásból...
hát..kicsit több mindent vettem
kormány+ új magasított kormánybefogó,zöld kézvédő ,szürke citromsárga markolat,porvédőgumi a kuplunghoz...őőő...olaj..őőőő...kesztyűt meg nemtaláltam normálisat...azt majd procrossban....
Azon agonizáltam valamelyik nap, hogy fogom észrevenni ha egyszercsak véletlenül megszűnik az olajnyomás, akkor is megnyugtattak... Ne izgulj azt észrafogod venni, kifordul a hajtókar.
Kállóban is tiszta uncsi volt
kicsit berugtunk unalmunkban aztán ennyi, meg jo lebasztak hogy ne porozzak..., ha lenne valami izgalmas verseny terpmotorosoknak akkor nem kéne sörözni
régi cuccok le..ujak fel....gumik le..gumik fel
rmc ben voltam...otthagytam 25 öt..de sokmindent vettem..szal zsír
Mentek?
Én biztos nem
hát..kicsit több mindent vettem
kormány+ új magasított kormánybefogó,zöld kézvédő
Telefonszám: 06-20-203-88-01
Egyszer elmehetnénk turázni egyet!