Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva mikopeter!

Amúgy te hova valósi vagy?

Üdv mindekinek
reggel? ..igaz napnak nem mondható
jó reggelt
jah amugy szép estét crossördögök
akkor ez egy elég gáz lehetett ...meg a kiválasztottak...vicces no mind1...
köszi.viszont az rm könnyebb és talán nagyobbat lehet szállni vele ugratásnál.2 -óra alatt már az a 14kg körüli érték is sokat számíthat.nekem exc-m van viszont a hétvégén mentem egy rm 250-el mondjuk ez a Markó isti gépe volt és remekül be volt állítva és nagyon tetszet pedig én nem vagyok 2T párti,de valahogy mandinerben kanyarban jobban volt irányítható és olyan könnyűnek tünt.erős volt pedig csak széria motor volt.
hát..én az exc-t választanám...
4t vel sokkal kényelmesebb endurózni..gondolok itt a fogyasztásra,kezelhetőségre,stb...
de valamennyivel drágább a fentartása...bár az exc-k be annyire nem drágák a cuccok mint a 4t crossokba...
pl a 450excbe 7ezer!1 szelep..ami a crossgépekének a töredéke
és sokkalsokkalsokkal többet is bír..
2t-t enduróra én nem vennék...zabájja a benyát mint a picsa,kurvára odekell figyelni a csuklódra...mert nagyon büntet ha valami elkúrsz...
röviden ennyi
szóval én az exc-t választanám....
persze ez szubjektív vélemény...
Sziasztok!
kiváncsi vagyok véleményekre.szerintetek enduro-crossra melyik motor alkalmasabb jobb, érvek ellenérvek! suzuki rm250 2T vagy ktm 450 exc 4T.hm?
Kész a gépsas
ugylátom itt is zajlik az élet
Ja, hát a 100-ban benne voltam, azán el is mentünk a válogatásra, ahol kiválasztották az 5 szerencsést. De a 100-ból vagy 60-an mentünk el eleve, tehát vagy 10% esély volt elvileg. Így elég szervezetlen összecsapott szar volt tuningtalálkozóhoz képest(mert azon belül volt). Délelőtt adtak hülye feladatokat, de csak azért hogy csicskáztassanak mindenkit. De tényleg nagyon gyenge szarokat. Kb 10 éves koromban sem csináltam már ilyen gagyiságokat. Utána vagy du 4-kor kinyögték a listát:
-scudo
-punto
-tigra
-100nx
-323kocka

mindez a viván várható
hmm.. akkor ok
ja..ez cska licit ár..
az a jó ár aminél ott van hogy
buy now
az még csak licitár sztem,
2000 dollár ? behalok ha annyi

380ezer ft ?
180-190 között
180 körül
hány ft most egy dollár ?
jóestét!
egyik haverom gyakran rendel ebayról sok mindentől függ a posta! ára,súlya meg még faxom tuggya de elég változó.
kössz
ha ebayről rendelsz oda van általában írva hogy mennyi a postaköltség...+vámdíj/attol függ mien nagy amit rendelsz, súlyra/
részemröl no comment az ebayrol,hisz még nemrendeltem,de ha te esetleg rendelnél majd felvilágosithatnál minket picit
szia theo-rex jol hasít miota teljes mocc generál volt...pipec ...nem montad!mesélj bejutottál?komolyak v csak kamuznak?
hello!
rendelt már vki dolgokat az ebay-ről?
pl. németből mennyi lenne kb a postaköltség?
gerrével eggyütt ti is meg merevedtetek?