Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem érdekel valakit yamaha 125
bazz akó lehet nem találkozunk átrakták a vizsgám 1 órára. . .
majd csak összelegózzuk valahogy

gemes:
edzések 10 től lesznek gondolom mint mindíg
a futamok meg 1 től lesznek
biztos hogy jó nekem per pillanat kibaszott jó lenne egy olyan.. de másnak is
Várd meg hogy Mr Hancsák benézen ide és megtudod kérdés nélkűl is.
sziasztok megkérdezném mit szoltok az ujj apriliához v2 es és 450 es mik a hirekrola jó vagy szar
Hány órakor lesz Szegeden a verseny?
de ehhez az eredeti tartót alatta kell hagyni mert a régi kormány helyére ülteted bele ezt a cuccot amibe a vastag kormány kerül
már beszéltem vele...csak lamellái maradtak..meg az öhlins hátsó gátló ami szecsunál van
mondjad neki hogy ne porosodjon nálla adja neked.
jólvan zsír..mert vasárnao nem cska a kormányom gorbült..hanem a tartó is lement vadászni..meg a gumi bakok is szét vannak mér baszódva és mozog az egész...
baszok bele már egy rendes kormányt mert ez a gyári..ez katasztrófa..
azé gabinál kicsit jobban fel volt szerelve...
fmf rendszert rajta hagyhatta volna...
ma dobtam én is egy hasonló cuccot ktm-re csak én magasítottam 2 centit a kormányon
aha elég csak lehet , hogy hosszabb csavarok kellenek
zozz
pénteken veszek 28 as kormányt...akkor ugye ahoz elég csak egy ilyen átalakító ?
http://universalmotor.hu/photo...
amúgy nem tudom hogy a picsbe,de kitört az egyik küllőm csolnokon de nem is akár hogy...felcsavarta az első kerék

elmondom zárójelbe nem is a rendőrök a legrosszabbak ebben a küzdelemben/többségük nyerít ezen az egész szaron/.....őket is nyomják ránk !
67334
mi lesz skacok ? ki fog pusztulni a topikunk?
de most nem tom mit erőlködnek octaviával a hegyekbe,akkor hagyom le őket amikor akarom integetve
hát ja...
de igazából nem is az endurósokkal van baj..
hanem azokkal akik beszólnak
szóval kurva annyát annak aki beszól
lóval
hát...tanulság...
nem kell endurózni
ez is bizonyítja , hogy a motor jobb mint a ló ...........
mi leállítjuk mindig mikor lovasok jönnek szembe és elgurulunk mellettük óvatosan ennek ellenére néha mégis ugat a bunkó akkor mi önindítózunk ők meg elvágtatnak