Legközelebb majd én is megyek remélem kicsit enyhül az idő mert már tele a tököm ezzel a meleggel. Korfun vizes törülközőbe csavarva aludtunk olyan döglesztö éjszakák voltak légkondi meg nem volt. Majdnem nem fértünk fel a haza induló kompra. Vajon melyik lehet az én kocsim?
Csaó igen kint is állandóan a mocikat fotóztam az asszony kész volt teljesen. Elég érdekesen motoroznak a Görögök mennek mint az örült. A sziget tele cross gépekkel lámpa nélkül Nyomják még este is bent a városban .Ja és a sisakot még a nagy gépeken sem használják.
Jelentem meg jelentem. Ismét itthon 3hét Korfun röviden jó volt. Sokat motoroztunk robogoztunk. Ma hajnali 1-re értünk haza nyomtam 3500km-ert 15óra alatt haza értem a kocsival jöttünk mint a veszedelem . Pár kép a Korfui motoros életről.
Szasztok.
Tegnap voltam én is egy kicsit eszetlenkedni.
Tényleg csak eszetlenkedés volt mivel úgy oda van az újjam hoyg egy normális gázt nem tudtam húzni,ahogy elkezdett "menni"a motor majdnem leestem róla.
Amúgy egyre jobban néz ki,lehet holnapra le is rohad
De azért legalább megjárattam a motorom.Igaz nem vittem túlzásba mert egy tank benga sem fogott el.
Dehát ez van.Külömben is nem az eredmény a lényeg,hanem a részvétel.
Na ennek jegyében megyek is résztvenni egy motormosáson,és az azt követő ünnepélyes karbantartáson .
Na Gooooo!
szia láttalak sóskuton csak nem ugrott be hogy Te vagy az ,de az a 10 perc amit láttam belőled az élmény volt főleg mikor a katlanból fölfelé megküldted nyélen a KX et waaaaa az a hang csak így tovább Faist
nemtudom mennyiért dolgozik...meg azt se tudom hogy mit kéne javítani a tiéden
mert ma nem volt időm felhivni! majd holnap!
multhéten voltunk monoron,kurvajó volt
Látom kint se felejtetted el a motorokat
ktm és aprilia...ég és föld
Grat hozzá,és jobbulást!
Tegnap voltam én is egy kicsit eszetlenkedni.
Tényleg csak eszetlenkedés volt mivel úgy oda van az újjam hoyg egy normális gázt nem tudtam húzni,ahogy elkezdett "menni"a motor majdnem leestem róla.
Amúgy egyre jobban néz ki,lehet holnapra le is rohad
De azért legalább megjárattam a motorom.Igaz nem vittem túlzásba mert egy tank benga sem fogott el.
Dehát ez van.Külömben is nem az eredmény a lényeg,hanem a részvétel.
Na ennek jegyében megyek is résztvenni egy motormosáson,és az azt követő ünnepélyes karbantartáson
Na Gooooo!
Hát ja..videon visszahallgattam...télleg volt egy kis hangja