Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott legalább nem pofáznak bele a saját biztonságomba,nem tudom mi köze van másnak az én életemhez(pl nincs rajtam bukó),hülye törvény
Ez ágyúcső de szerintem ronda.
Legközelebb majd én is megyek remélem kicsit enyhül az idő mert már tele a tököm ezzel a meleggel. Korfun vizes törülközőbe csavarva aludtunk olyan döglesztö éjszakák voltak légkondi meg nem volt. Majdnem nem fértünk fel a haza induló kompra. Vajon melyik lehet az én kocsim?
Bazz a Drzre a 3ik képen kipuff helyett ágyucsövet raktak vagy miaz isten az? ? ?
jaja azért kössze! majd holnap választ ad a kérdésimre! a hátso telommal is nagyon korrektul dolgoztak ! felhivott és még aznap visszaküldték!
első hátsó teló..mind1 neki
nemtudom mennyiért dolgozik...meg azt se tudom hogy mit kéne javítani a tiéden
jah és faisst a fehér géza vállal első telokat is javitásra? az mennyit kostálhat ft-ba?
mert ma nem volt időm felhivni! majd holnap!
nem sok bütyök van azon az exc-n
multhéten voltunk monoron,kurvajó volt
Csaó igen kint is állandóan a mocikat fotóztam az asszony kész volt teljesen. Elég érdekesen motoroznak a Görögök mennek mint az örült. A sziget tele cross gépekkel lámpa nélkül Nyomják még este is bent a városban .Ja és a sisakot még a nagy gépeken sem használják.
igazad van nem rx-et akartamn hülye vagyok! csak néztem a képeket és épp azokat sasoltam! nem rx-et akartam irni bocsesz!
üdv itthon Gábor
Látom kint se felejtetted el a motorokat
rx tengely egy ktm be?
ktm és aprilia...ég és föld
Szecsu amúgy marha szép a motorod,messziről azt gondoltam, hogy egy fehér yamaha :)
Grat hozzá,és jobbulást!
mert komplett gyujtása hengere hengerfeje van! meg asszem lehet tengelyek is megmaradtak! majd megkérdem!
ez szép vazze! nekem van egy ismerösöm neki van egy halom rx cucca esteleg megtom töle kérdezni van-e ilyen tengelye!
Jelentem meg jelentem. Ismét itthon 3hét Korfun röviden jó volt. Sokat motoroztunk robogoztunk. Ma hajnali 1-re értünk haza nyomtam 3500km-ert 15óra alatt haza értem a kocsival jöttünk mint a veszedelem . Pár kép a Korfui motoros életről.
na ez a gondom srácok...szép mi? hiányzik a tengelyből bő 4 centi. a vége menetes volt és volt rajta 1 anya...
Szasztok.
Tegnap voltam én is egy kicsit eszetlenkedni.
Tényleg csak eszetlenkedés volt mivel úgy oda van az újjam hoyg egy normális gázt nem tudtam húzni,ahogy elkezdett "menni"a motor majdnem leestem róla.
Amúgy egyre jobban néz ki,lehet holnapra le is rohad
De azért legalább megjárattam a motorom.Igaz nem vittem túlzásba mert egy tank benga sem fogott el.
Dehát ez van.Külömben is nem az eredmény a lényeg,hanem a részvétel.
Na ennek jegyében megyek is résztvenni egy motormosáson,és az azt követő ünnepélyes karbantartáson .
Na Gooooo!
köszi
Hát ja..videon visszahallgattam...télleg volt egy kis hangja
szia láttalak sóskuton csak nem ugrott be hogy Te vagy az ,de az a 10 perc amit láttam belőled az élmény volt főleg mikor a katlanból fölfelé megküldted nyélen a KX et waaaaa az a hang csak így tovább Faist
Nyíregyháza mellett, pontosabban Mandabokron is csinálnak. Olyanra amilyet te szeretnél, olyan anyagból amilyenből te szeretnél
Köszönöm a segítségedet!
itt pontosabban
székesfehérváron csinálnak