Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja amúgy sziasztok !
Vaze a környéken körözik a sárga motorosokat :S
Ugyan is történt egy kis incidens!
Állítólag :Két RMZ SUPERMOTO ment el a lovasok mellett itt a környéken,egyik odahúzott neki, a ló megvadult ledobta a csajt a hátáról aki kórházba került!
Itt a faluba mindenki rólam beszél, mert csak nekem van itt sárga nagymotorom....FASZOM
Most mondják, hogy a hegyen is mászkál az octavia
nem nagyon megy a témázás....
Kihaltatok mint a dínók?
castrol r4 superbike (10w-50). nem olcsó, de fasza.

de asszem mostmár power 1 racing 4t a neve
Sziasztok! pls ajáljatok egy fasza 4t motorolajat nekem! thx.
Csöcs mindenki!
Az enduro-cross témához volna hozzáfűznivalóm.Mégpedig hogy 3 rendező is visszamondta az idei rendezési jogát ,igy felmerült a probléma miszerint a bajnokság nem lesz értékelhető(6 forduló szükséges hozzá hogy bajnokot lehessen avatni).Namost felreppent a hír hogy a tokodi csapat elvállalt egy rendezést(természetesen SOS-ben)igyhát szeptember végén Tokod-Ebszönybányán rajthoz állhat minden bajnoki babérokra törö rider.
Hangsúlyoznám hogy ez még nem 100%,de eléggé valószínű!
Amint tuti infót kapok a rendezőtől(id.Solymosi Gyuszó és csapata)mindenképp informálok mindenkit!

Gödér köszi az elismerést.

Na mára ennyi.Szasztok!
eyo pajtik..... rég vótam.... sajnos nincs kibaszott netem továbbra is....

a vas megy rendesen. bár az elmúlt 5 napban volt 1-2-3 afférom autósóokkal erdészekkel, rendőrökkel, családapákkal.... sok degerenált fasz miatt nem nagyon szeretnek.... szal mindenki meg akart ölni.... ma is.. egy hülye picsa majdnem telibebaszott az egyik jobbkezesben... kb 1 centin múlott... de ez nem az első eset szombat óta....

ráadásul vmi kedves ember a mai üzemlátogatáson diósdon lebugázta a komplett táskám, pénzzel, mp3 al, iratokkal, telfonnal együtt......

király
akkor marad az edzés nagytarcsai erdőben
Megnyerted az a4-es rajzlapot
tod gerre... a német haditechnika
endurocross...ha jól tudom akkor idén 3 verseny is lemarad...
szept 2. ai kanizsai verseny is elmarad...
sziasztok endurocrossterén merreleszverseny
Fuu vazz akkor már volt színes fényképező? ?
Itt egy kis hazai kép is :) 1932ből
ráleltem a motoromra....
ugyan az a dekor..ugyan az a gombolyű felni(csak a 2004esen van)
ugyan az a kayaba matrica a telón...stb...
legalább a tudás benne van a motorban...
azé a belsejére kiváncsi lennék
az A4
megköszönném ha megkérdeznéd...
Csak hogy minnél több lóvét tudjanak a kompon kaszálni
de mér van ez,miért nem rendelkezhetek a saját életemmel ?
ejj,akkor nem szóltam
ŐŐŐ Igen érdekes parkolás
De bele pofáznak 3éve 80eurót fizettem sisak nem viseléséért. Most 300-nál kezdödik a tarifa csak a Görögöket gondolom nem érdekli.
Ez volt a kinti motorunk 125 4t harmat gyenge blokkal. 180euró volt 14 napra Rabló banda!