Yonapot.
Egy emlékeztető közlemény:Holnap Tokod-Ebszönybányán Enduro-Cross Bajnoki futamot tartanak!
Valaki megy esetleg? Zoozee biztos ott lesz,és szerintem Csanaki is indul.Neki hazai pálya!
cső
tom ki vagy
nem tom mikor lesz
Vasárnap általában mindig van valaki
én nem hiszem hogy kimegyek motorral mert küllő kéne meg szarban vagyok benyával is
oksa...akkor ha veszek,duto annyit mondjak hogy alapméretü legyen?és majd ök ki keresik ,hogy mennyi is az alapméret?
amugy kösz zoze a cimet de nem kell,ugyanis én szabolcsmegyében lakom szoval ti kicsit messze vagytok...de amugyis van aki megcsinálja,mert az rmc-be fogom vinni debrecenbe,remélem jol dolgoznak
hy vasárnap voltam a Lőtéren akkor találkoztunk(CR125-tel voltam)mikor lesz nagy veretés a pályán?szombat v inkább vasárnap?csak mert mennénk 1 páran oda! üdv
veszel a te motorodhoz egy alapméretű dugót a boltba és ezt a hengereddel együtt amiből kivetted a powerszelepet , tőcsavarokat stb....odaadod a gépműhelybe és csinálnak hozzá perselyt ........
a lényeges inkább az , hogy olyan helyre vidd ahol csináltak már ilyet van egy spanom pesten merem ajánlani ha kell a telefon szóljál.......ő árul dugót is mindenfélét !
Hali, az új hüvely szűkebb lesz mint az alapméretes dugó. Tehát először felfúrják a hengert hogy beleférjen a hüvely, aztán meg a hüvelyt kell fúrni, hogy beleférjen a dugó.
De ha nicasil-os a cucc akkor a hüvelyt nem fúrják az alapméretes lesz. szóval mindenképp alapméretes dugó kell. De kérdezd meg a gépműhelyt ahol csináltatni fogod ott megmondják úgyis mit kell venned.
Hy Emberek vissza térnék a hengeres témához.Szoval én egyáltalán nem mozgok otthol ebben a hüvelyezés,méricskélé stb...témában ezért kérdezem töletek HOGY? ha elviszem a hengert hüvelyeztetni akkor mit mondjak mekkora méretüre kell?vagy van valmai gyári érték aszerint meghüvelyezik és énmajd ahoz fogok rendelni dugot?vagy forditva?megveszem a dugot aztán ahhoz hüvelyezik meg a hengert?és ha az uccso variácio van akkor miylen méretü dugattyut vegyek
na bocsesz de nem vagyok egy észkombány ezen a téren
Ahhoy ombres. Sz.b mindenkinek. Végre hívott egy forma aki elcseli a k6 os drz ét az sx emre. Szal holnap megpróbáljuk lecsekkolni és ha jó akkor üsse kavics van egy kiránduló motor pótlóm. De közlekedni jó lesz
Jó napot!
Ma adtam be a kérvényemet a polgármesteri hivatalba az Endurocross pálya végett,jövőhéten lesz megtárgyalva ha minden igaz mert akkor lesz gyűlés!
Egy valamitől félek hogy a hordásztavaktól kb 500m-re lenne a terület,és szerintem a horgászok nem akarják majd engedni.
De hát ha az erdőnél lenne ott meg a vadászok tiltakoznának,ha a pincéknél ott meg a földtulajok,valahol mindig vannak akiknak nem tetszik.
De hát azért lehetne kompromisszumot kötni mert az sem megy hogyí csak mindenhonnan elzavarjanak!
Egy emlékeztető közlemény:Holnap Tokod-Ebszönybányán Enduro-Cross Bajnoki futamot tartanak!
Valaki megy esetleg? Zoozee biztos ott lesz,és szerintem Csanaki is indul.Neki hazai pálya!
tom ki vagy
nem tom mikor lesz
Vasárnap általában mindig van valaki
én nem hiszem hogy kimegyek motorral mert küllő kéne meg szarban vagyok benyával is
amugy kösz zoze a cimet de nem kell,ugyanis én szabolcsmegyében lakom szoval ti kicsit messze vagytok...de amugyis van aki megcsinálja,mert az rmc-be fogom vinni debrecenbe,remélem jol dolgoznak
utána huztam , pedig csak finoman és egyre több szakadt ki
szellemes
Szerintetek ha pár küllő(4-5) el van törve, akkor ne motorozzak?
az a baj hogy nem nagyon van időm megcsinálni de menni meg mennék.
a lényeges inkább az , hogy olyan helyre vidd ahol csináltak már ilyet
De ha nicasil-os a cucc akkor a hüvelyt nem fúrják az alapméretes lesz. szóval mindenképp alapméretes dugó kell. De kérdezd meg a gépműhelyt ahol csináltatni fogod ott megmondják úgyis mit kell venned.
na bocsesz de nem vagyok egy észkombány ezen a téren
Ma adtam be a kérvényemet a polgármesteri hivatalba az Endurocross pálya végett,jövőhéten lesz megtárgyalva ha minden igaz mert akkor lesz gyűlés!
Egy valamitől félek hogy a hordásztavaktól kb 500m-re lenne a terület,és szerintem a horgászok nem akarják majd engedni.
De hát ha az erdőnél lenne ott meg a vadászok tiltakoznának,ha a pincéknél ott meg a földtulajok,valahol mindig vannak akiknak nem tetszik.
De hát azért lehetne kompromisszumot kötni mert az sem megy hogyí csak mindenhonnan elzavarjanak!
már megint suli de csak az vígasztal hogy ma viszem a mocim szerelőhöz
gratula az új mocihoz keselyűnek ! jó gép a berg ! mondjuk a mákot kicsit durvára darálja de endurózni kifejezetten jó!