Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát lehet nekik de gondolom azért három mert azt látják mutatós órán is hogy mikor kezdhetnek űvőlteni.
Nem hinném. De egyébként se súrlódásoktól mentes a kapcsolatunk az illetékesekkel, hát megpróbájjuk respektálni a hülyeségüket. Múltkó állítólag lovas rendőrök üldöztek minket az erdőben. Utólag mondták a környékbeli faluban, mert mi nem vettük észre
a fene beléjük ....akkor betartod a játékszabályokat
Ez szép tőled. Csuda dógokat látok, oszt elég, ha malmozok közbe
a szarvasoknak lehet quartz órájuk ?
Szeva cimbi. Páleszozok, mer mekfáztam. Oszt vasárnap menni kéne (sarazni)
megám
csak befutnak már az arénába a bikák
Láttuk fákra kiragasztva az erdőszélre több helyen is. Szarvasbőgés, okt 15-ig, du 3 után tilos az erdőbe bemenni még gyalog is. Alapvetően leszarnánk, de nem akarjuk szítani a feszkót. Múlt héten is itthon voltam fél négykor
colómbó meg találta gyíkost?
Hát ugy hogy bőfff.
Szeva cimbi.
sehogy csak szörföltem a neten közbe és találok néha ilyen komoly cuccokat ....gondoltam megosztom desszertként veletek
bune szárá!

mi a hejzet?
most értem haza... gondoltam benézek... hát... melegitemmagam mert majd le fagytam a kis jog rol.... pangtok ahogy elnézem...
3utánni tilalom,mi a f*szság ez?
Naezmost hoggyünide?
milyen postaláda geccc...2d2
Dombóvár meg Kaposvár között. Meg a Szabitól se túl messze. Látod, nekem is indult több cimbim. Röstellem, de azt se tudom hogy végeztek. El kellett indulnunk haza idő előtt, mert szarvasbőgés van, és 3 óra után erdőjárási tilalom október 15-ig
viszont
ment le tőlünk versengeni egyik haverom ...ez az ami ott van dombóvár mellett
Allesszaz, télleg. Honnan tuttad?
Szép estét crossördögök
na tükrökkel mi a zsír?
nagyberki asszem.....szewasztok !
Még bántam is, hogy a számod a gépemen van csak meg, azt meg ugyi nem vittem magammal
Na szeva. Múlt vasárnap voltunk valahol Baté környékén amatőr futamon. Esküszöm, nem tudom, melyik település volt, mert terepen mentünk a vasakkal