Én most vettem FC450et. Az Fe is ilyen csak enduroban. Ha acélszelep van benne és 6 sebesség (az FEben adott) akkor a blokk 6-700 üzemórát kibír dugócsere nélkül, csak olaj kell bele és használt. Messze jobb az exc-nél, csak kevesen veszik mert nem annyira ismert. Minden cuccot az osztrákoktól szereznek be csak a design és a blokk bizonyos részei különböznek.
Sok tapasztalatom még nincs a márkával, de eddig kellemes, ráadásul 2 évesen szebben jár mint egy vadi új exc 450
akarok szerválni enduro kerékszettet. csak nem ócsó. de végülis jó nekem mondjuk 1 aprilia rx kerékszett is,csak hozzá kell alakítani...meg a fékkel van a szopás elől,mer nekem 4dugós és ki van emelve a tárcsa miatt.
Helló mindenki! Hát elég rég jártam már itt. Tyukok tojnak még?
Olyan kérdésem lenne h. be állt a moccom (suzuki TSR 200 ) és hogy szerintetek jó bele a gyári dugó v. jobban járnék valami mással pl.: prox vertex stb. ?
Előre is köszi
hát jah....nálunk is a sok büdös c..... geci inkább kihordja a z erdőbe a szétment fotelét, tv ét meg egyebét és ott próbál meg elrohadni...ahelyett hogy kivinné a szemét telepre
mi a faszért kell az országot szemétbányává tenni ? mi a faszért nem lehet azokba a kibasott kukákba rakni a szemetet?
Én nembizom benne de nelegyen igazam,amugy kitudja mialapján rakják ki a természetvédelmi táblát?Csak azért kérdezem mert van terület amin többszáz köbméter szemétvan,(vagy 20éve ...)és takaritás helyett kiraktak 1táblát
jó étvágyat
na ez már haladás az ügyben hogy legálisan is lehesen mocizni de vajon télleg meg fog valósulni?
nem is érdekel mert szerencsére itt nálunk nem balhéznak a rendőrök meg az erdészek hogy hol és mikor mocizunk és ez nekem jó
Sok tapasztalatom még nincs a márkával, de eddig kellemes, ráadásul 2 évesen szebben jár mint egy vadi új exc 450
már reggelente sincs valami fasza idő motoron
eccer
kéccer
Ha esetleg tudsz vevőt egy 125ös Honda CRM-re 230ért, akkor nyugodtan szólj
vagy adnáál egy linket hol találni ilyet?
Olyan kérdésem lenne h. be állt a moccom (suzuki TSR 200 ) és hogy szerintetek jó bele a gyári dugó v. jobban járnék valami mással pl.: prox vertex stb. ?
Előre is köszi
hogy ha majd eccer én is bezüldülök akkor nekem is kéne egy olyasmi
vagy most néztem a thor ruhaszeteket is
vagy hol lehet olyat kapni?
mi a faszért kell az országot szemétbányává tenni ? mi a faszért nem lehet azokba a kibasott kukákba rakni a szemetet?
na ez már haladás az ügyben hogy legálisan is lehesen mocizni de vajon télleg meg fog valósulni?
nem is érdekel mert szerencsére itt nálunk nem balhéznak a rendőrök meg az erdészek hogy hol és mikor mocizunk és ez nekem jó
www.anp.hu és ott a HIREK,!