oksa nézelődj csak
amugy ezek a fajták 320 körül mozognak
valamiért annyira nem tccenek amiket felraknaak eladó 250 es crm ek mert némelyik összevissza van gányolva
nem igazán .....a régi original honda is mevan még csak az nem teccik mert az előző tulaj kicsit össze vissza forrasztgata és hát lecseréltem fazsb mert már gusztustalan volt
amugy 6 pénzért vettem de 5 ért már lehet kapni piros cemotot a parillába
hát a pink az drága
monoron a szilágyi andrissal rendeltem a cucokat hozá és 28200 volt a dugó szett és 9200 a tömítés és3000 a furatás, de a tiedet nem kell furni és nem is szabad.
és tűgörgős csapágyat meg bemész a skf be pesten vagy ahova akarsz és kérs egy ujat persze csak ugy hogy aarégit elviszed és olyat kérsz
amugy ezek a fajták 320 körül mozognak
valamiért annyira nem tccenek amiket felraknaak eladó 250 es crm ek mert némelyik összevissza van gányolva
Megkérdezhetem mennyi volt?
de le kell szerintem mindenféleképpen jönnöd hozzá monorra ha ugy van
06705345037
Supermoto kerék, milyen van benne? Hátha nekem is olyat kellene néznem, szerinted belemenne az enyémbe?
1ébként reméltem is, hogy kerregsz
na csokolom, jocakát
A Pinknél a dugó ugyanannyi csak a tömítés kurva drága
amugy 6 pénzért vettem de 5 ért már lehet kapni piros cemotot a parillába
monoron a szilágyi andrissal rendeltem a cucokat hozá és 28200 volt a dugó szett és 9200 a tömítés és3000 a furatás, de a tiedet nem kell furni és nem is szabad.
és tűgörgős csapágyat meg bemész a skf be pesten vagy ahova akarsz és kérs egy ujat persze csak ugy hogy aarégit elviszed és olyat kérsz
hogy minél előbb kicserélem, mert igy fele annyiból megúszom