Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajna még nem... ma mentem volna de köhögök + náthás vagyok, tehát el lett halasztva az ügy
talán majd egyszer(SE)
már túl vagy rajta amúgy?
mit vártál..... már eltemettetek és még azt várod hogy írjak?

szevasztok !
alig írtatok vazze .... pedig én azért motoroztam egész nap pedig utálok .... meg vittem vásárra a bőrömet miattatok , hogy mire visszaérek sok hozzászólás között csemegézhessek még johann turkisch -hez is beugrottam csiki begébe, hogy azalatt az idő alatt is gyűljön a hozzászólás ...de nem ti nem írtatok semmit !
hát szép kis társaság
Sziasztok! enduróvásárlásra adom a fejem ha összejön, mi a véleményetek crm 250-est vegyek vagy kdx 250-est?csak hobbi célra kell rendszám nélkül,úgy árfekvésben 3 kiló körül gondolkodom max.eddig csak a sportmotorok világában voltqam jelen, ott nekem nagyon bevállt a honda -ezért is kacsintgatok a crm felé állítólag a 4 nagy márka közül és ebben az árfekvésben a kdx és a crm a jó.Vélemény?Ssegítség?ha megyek nézni mire figyeljek?tipushiba?miket vizsgáljak meg alaposabban?Kérlek segítsetek....írjatok a honda900rr@freemail.hu email címemre...Köszi előre is
élek....

még ne temessetek el PLZ
zsíros kenyér a gépsárkány
50-es?
bone szárá,

most vettem....
vélemény?
a blokkja és a váltó nagyon egyben van motorikusan nagyon jo, annyi baja van h a matrica itt-ott le van jőve...
Show, láttam hogy szeretnéd eladni az YZ-det
Már nem emlékszem mennyiért, azt gondolom értelmetlen megkérdezni hogy csere érdekel-e 125ös CRM-re.
Ellenben ha siekrül eladni az enyémet, lehet érdekelne a motorod, igaz szerintem neked elöbb sikerül, de ha nem gond szeretnék veled kicsit msn-en beszélni, tapasztalataidról ilyesmi.
megköszönném ha felvennél: siki92@msn.com
sehogy
Nyakat mösziő!
Múltkor félbeszakadtunk, mert a net kicsit hazárdos lett a melóhelyen. De már jó.
Egy egri várat megbeszélhetünk amíg jó idő van?
helló! ugye jól tudom, hogy te vagy Tádi? vagy O.Ádám. sztem engem nem ismersz, én keszin lakok, Bodón át ismerlek.
szasztok, fősulirol vagyok na mind1... szerintem szabinak nem sok terve lehet wr ügyileg.... nincs neki sok hátra ahogyan zoozee szavaibol kivettem...
Beléd is.
aloha!
show89@freemail.hu
Sziasztok ha valakinek van képe vagy videója rólam 25 ös rajtszám (yamaha yz 125 rözsaszines beütésekkel ) a nagyberkii endurocross versenyről akkor légyszi küldjön nekem róla értesítést :) köszike
big zzzzzzz fel tudnál venni msn re?
kéne egy kicsit dumcsizni a lovam betegségéről és ugy látom te értesz a pacik nyelvén
hellooooooo
szia all !
itt sincs senki
na mian siki hogy állsz az eladással?
nem nézel híradót? ott beszélnek az Y tervről....há gondoltam attól jobb az yz terv.
egyébként ja, azt szeretnék, de elkéne adni hozzá a crm-et
Neked mi a hézag wr-ileg?