Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem vissza olvastál én már bőőőőfffffőgők.
csak jómaga sem tudta hogy mit akar
sok volt, de ő igen lelkessen és kitartóan tette
SZB, SZB és SZB....
szerintem már nem leendő mert eltelt vagy 2 hónap azóta és akkor akart venni a napokban.
mert ha az akkor biztosan kiment külföldre motorért és mindenkit végigkérdez hogy milyen motort vegyen
ő volt aki idióta nkérdéseket tett fel leendő motorjáról?
ja meg aikor te vagy egész alakban a quad pedig csak a háttérben?
mi történt cremercrboycr125 barátunkal?
Valami olyan kép nincs amelyiken a jó kedvű ruhád van rajtad és egy olyan amikor nincs rajtad? .
upsz ez 2szer ment vmiért
Nya léptem...további szép estét...holnapra meg jo nagy sarakat srácok byby
szerencse, hogy két rendeset fogtál ki
Hát ne haragudj ehez gratulálni kell vagy nem is tom mit mert igy meguszni nagy mák kell.
Nya léptem...további szép estét...holnapra meg jo nagy sarakat srácok byby
nekem nem lenne ilyen szerencsém

ugyanios a rendzserben nem hiszem hogy szerepel a jogsim vyg forgalmim
el is árulod?
nem motoroztam ma, ugyhogy nem tudtam kiengedni
Sziasztok!
Már elég régen írtam ide, de mindíg olvasom a HSZ-eket. Egy mai élmény! Holnap a ligeti pályán házi verseny lesz. Mivel még nem voltam a pályán, ma elmentem megkeresni. Ezzel nem is volt baj, megtaláltam, és szerintem tök jó. A lényeg: amikor indultam hazafelé, az egyik srác szólt, hogy vigyázzak mert Magyarszéknél mérnek a rendőrök. Hát, mondom majd figyelek. Odaérek, lassan megyek, mégis lemeszel. Aztmondja: szem. ig , jogsi, forgalmi, bizt. csekk, elsősegély csomag! Erre én mondom neki, hogy otthon maradt cakli-pakli minden. Ja és tükör sem volt! Lekérték az adatokat(szerencsére minden papír rendben), kérdezett pár dolgot a moccról, ejnye-bejnye, tartsam be a kreszt, jó utat! Na mondom ezt megúsztam. Aztán pár km után Pécs felé az egyik pihenőnél, megint sárga mellény, megint rendőr, megint lemeszel! Megállok, mondom az embernek úgylátszik ez nem az én napom, mert a kollégák is megállítottak pár kilóméterrel ezelőtt és már akkor sem volt nálam semmi papír. Kérdezi, hogy mennyi volt a bünti, én meg mondom, hogy elengedtek. Utána nézett az adatoknak, kiderült, ismeri unokaöcsémet, pár szó a moccról, jóutat vigyázzak. Hát emberek, szerencsére vannak még rendes cop-ok!
nem szokásom
csak a cross pályán szoktam
érdekelnek képek, hogy mennyire figyelnek rá a ződek, hogy meglegyen az erönléti edzés, amíg takaritunk?
persze
siki ma ugy látom non belédbujt a kisördög
Te csak ne áskálodjál.Te kis gonosz ördög.
elképzelés csak van