Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van, aki aszongya, hogy kell hitel a moccra, mert akkor nem vehetik el, hiszen a banké
Én a rencámot a garázsban tartom. A forgalmit szoktam vinni, ha netán sarokba szorítanak
ez aznapos kép mikor lefoglalták rendbe van mi ?
És így is elvették a köcsögök? Hihetetlen. Az enyém is az, csütörtökön műszakiztattam.
Néhány bütyök itt is hiányzik. Kénytelen leszek tudással pótolni (legalábbis igyekszem). Egy évet kibírt, ami nem rossz. Sziklán jobban fogy, az tuti. Felénk inkább agyagos, az lassan kezd csúszni, ahogy jön a monszun évszak
ja full hivatalos papíros ló
Ja, nem óvas vissza, mer lusta. De a lényeg, hogy visszakaptad. CSak némileg kellett támogatnod pártunkat és kormányunkat. Kőccsék gyóccerre. Egyébként nem rémlik, hogy rendszámos a Te vasad?
mi is átfordítjuk majdnem mindíg .............de ez a tatabányai pálya ez leette kétszerre .....csupa sziklás köves........ezt most nem kell forgatni
de visszaadták a minap .......még írtam is csak nem olvas vissza kend!
ja és 25.000 még a pénzbírság plussz.............és 3.4 hónapig tartott a foglaltság meg amúgy az egész ügy
A múltkor kitört egy küllő. Meg ferdén állt a szelep, féltem, hogy kiszakad. Továbbá meg kellett fordítani, mert a másik fele még jó oszt spórolunk, hogy sörre is fussa
No... oszt miért? Nem aggyák vissza a moccod?
miért a gumival bírkózol? inkább csajokkal kéne hemperegni
szia nikk! mindjárt nyitok egy sört mérgembe
Háj!
szewasztok !
ezért most meg kell , hogy öljelek!
Mindenki fáratt? Én a háccsó gumával birkóztam vagy egy órát, és itt vónák
én is itt amugy szasztok crossördögök
de mostmár huzok,mert fáratt vok,joccakát mindenkinek császtok
jelen
Szasztok! Valahol valaki?
ne merünk írni
basszus mi a szar van,hogy nem irtok?