Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két éve még 60-62 kiló voltam most meg 85 és a ruhám akkor is megvolt már.kicsit kezd szűk lenni.
lassan az egész motoros ruhatáramat ki kell cserélni kihiztam meg ugye azért kopik is rendesen.
szerintem a crossost vedd meg,nemhiába az mx sisak a másik meg bmx meg jobban néz ki
Igen venni szeretnék egy normális sisakot .
hm...akkor nemtudom azt hittem sokkal drágább..amugy miért kérdezed?venni akarsz avgy csak kiváncsiság?
Nem 22 és 26
Az egyik 25 a másik 29ezer.
a vékony lehet igaz rá,de szerintem erös az is,mert azért egy ilyne buko vagy 50-60ropi
Igazából arra gondoltam esetleg vékonyabb gyengébb minőségü.
szerintem talán könnyebb a bmx-es,meg az alján lévö kis befelé domborulta miatt talán még jobban tudja az amber forgatni a fejét
38 h.sz
Mi a különbség egy bmx sisak és egy cross sisak között ? konkrétan ezekre gondoltam . Elvileg ez a két sisak bicajozásra való.De jó-e crossozni?
Nekem sem csö emberek.
?
hát nem
de látom nektek se
na eddig nem jött be ez a kutyaszar oldal
jah,akkor még nem is 100hogy te kocsival mész?
hát ha nem akkor,remélem andriséknál lesz egy hely
én esztergombol megyek de elvihetlek ha kocsival megyünk .......azt fogom csinálni , hogy utánfutóval vagy furgonnal megyek .........nekem nem esik útba pest tatabánya felé ..... de megoldjuk valahogyan akárhogyan bárhogyan ha csak ez lesz a gond
hát nem motorral megyünk?
én a kocsira gondoltam amivel mentek a gg partyra
Szasztok crossördögök ...most értem haza quadozásbol...haver vett a kislányának egy 110ccm,4ütem...cuki kis járgány megteszteltem ám ...franko
Az nem négy személyes. .
Zé bácsi nem teccik vissza vágyni a 2ütemre?
quad