Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mind1,annyira nem lényeg,megoldom a menést
nem értem miért mindenki az E-t veszi... az S sokkal jobb mennyit tudnak vacilálni a majmok, és van hogy azt mondják az S a jobb,barmok
na most mondok egy titkos infót láttam már ilyesmi célra PC ventillátor odagyorskötözve a hűtőre és kis kapcsoló és szia már fúj is a szél ................tölteni meg tölt annyit a lovad ,,,,,,,,,,,,,,2000 pénz lehet a beruházás
Reggelt, bájdövéj. Nincs söröm, kénytelen vótam rumosteához folyamodni
Ja, az is. De olcsó, nyomatékos, megbízható és gombbal indul. Kicsit állítólag cserébe orrnehéz. De télleg rengeteg van belőle. Nehéz is eladni.
ezért szar hogy nincs venti a gépemen...mondjuk nem igazán szoktam állni...megyek a járdán vagy ahol tudok
tegnap kocsival vittem gyereket reptérre úgy hiányzott volna egy jó gép a valagunk alá mert állt a forgalom.......ez a pest egy hányás csúcsidőben vazze! mármint forgalomilag meg közlekedésileg.........kocsival már azon gondolkodtam , hogy egyszer kiszállok és égve otthagyom a picsába! nagyon tele volt a f...ütyim!
mi ez a párosítás ? a drz a jobb
én most keltem aztán tanulok egész nap meg lépek el vmerre ősökkel,jön majd a hülye dávid a crffel és nem leszek itthon...
nem, már meló
nebassz
na mi van alszik mimdenki?
morgen!
rengeteg helyen látom ezt a "párosítást" EXC - DRZ
nagyon tömegmotor a kép alapján a dr.ZÉ
Hát... akkó.... borulás
Kellemes ájulást
nikk le kell pattannom sajna mert ájulok befelé
jó éjszakát !
Hihetetlen. A múltkor állítólag bennünket is üldöztek. Lovasrendőrök. Igaz, nem vettük észre. Lehet, nem ugyanabban az erdőben jártunk.
Ottan leghátul. Jöttek pécsi srácok hozzánk, és én mentem a falka végén, hogy senki se maraggyon le
szerintük itt a világvége terület szerintünk meg sima erdő
De hogy az istenbe? Természetvédelmi terület volt? Vagy csak "sima" erdő?
hopl a te mocid ? elöl?
Na, valami vidámság. Vasárnap vótunk páran
hát nem tudom meg se kérdeztek ilyesmit meg semmit ...mondták hogy le van foglalva és kész ....mehetek a picsába
akkor pont fönt volt nekem is meg mindenem nálam volt és ugyanannyira büntettek mint azt akinek nem volt semmije sőt az ő motorját használhatta is nem kellett otthon vigyáznia rá mint nekem