Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bálint odaadta?
jaa hogy husqvarna wr250..azthittem hogy yamaha...
huskyt felejtsd el...
haver 2006 os te450 éhez sincs alkatrész...4 hónapja várja a beszállítoktól az alkatrészt....
én most egy 125exc vel szaladgálok suliba...jó moci..de enrudóba azé nem vinném,ahoz kicsit gyenge
szerintebb vedd a wr-t..alkatrész is olcsóbb hozzá,és sokkal erősebb is
szasztok,
motorvasarlas elott vagyok, tudnatok mondani velemenyt 2 mocirol nekem?
Szoval ez a 2 gep kozott vacilalok most: Husqvarna WR 250 es KTM EXC 125, tudom nem azonos sulycsoport, de attol tartok a 125-t hamar kinonem a 250 "tartosabb" lenne, elsokorben hobbi terepre lenne hasznalva, ahogy kedvem (vagyis penzem) engedi SM celokra, de mindenfelekepp utcan is, szoval aki tapasztaltabb legyszi irjon par szot, alkatresz ellatas stb, foleg husqvarna erdekelne mert arrol tok kevesebbet
szeva joember
mennyi van még?
Na gyermekeim! Tul vagzok az 500ik kilometeremen kb 510 es el kell mondjam meglepoen jol birom...A Korulmenyekhez kepest.... 2 napja egy konyhaban azelott egy lepcsoforduloban aludtam mert annyira horkoltak a kollegak hogy a fuldugo sem vedett meg van vagy 330-340 csak kibirom valahogy bar a vadiuj vizallo 25000Ftos gyaloglocipomnek elkezdett bomlani a sarak de sztem meg nem veszes Ha megcsinalom bekakilasig iszom magam
hello mindenki!
kinéztem ma crosspályára, elég jól bírta a DR az ugrálgatást! igaz nem nagyonnagyokat ugrattam vele de nekem elég ezis kár hogy nemlaktok errefele többen egyedül uncsi
ja és nemsoká kész az új dobom a DR-re, képeket majd lökök fel ha kész!
SZASZ ZOZI
ja..nekem volt jutúbrólvideóletöltő programom...de ilyen tök köcsög kiterjesztésűek voltak a fileok..aztán nem is erőltettem
szasztok!
Ez így nem igaz.
FireFox-hoz vannak olyan pluginek amiknek a segítségével YouTube-ról és társairól (sportmotor is) le lehet szedni a videókat.
Igaz valami extrahülye kiterjesztésük lesz de meglesz.
sehogy
Sziasztok!

Az oldalról a videókat hogy lehet letölteni?

akkor télleg kicsit ez a bolygóóó
Itt meg a motorja. Galus barátomtól vette.megyek vissza melózni .
jajaja
Kicsi a világ.
kerkyra
ki nem találod hogy ki az évfolyamtársam...
strife
Telóharisnyát az RMC-ben a Parillánál az Aunernél tudsz venni pl.
Hát ha ilyen akkor fel megyek pestre ott hagyom a motort és megyek veletek autóval.
Hello!
Olyan kérdésem lenne hogy hol lehet venni bagy rendelni ,,telo harisnyát" pontosan nem tudom mi a neve , olyat amit az elsőtelóra szoktak huzni hoyg megvédje.
Előre is köszi
na lépek dögleni ! jó éjt!
passat ...ott áll a képen ...atisé a ford amin a reklám van
ilyen