csáó
na megcsináltam a dobot a kx en
megtömtem kőzet gyapottal és olyan kurva szép hangja van meg jó mély is éss vááá
eccerűen durva, és ugy érzem hogy mintha erősebb is lenne egy kicsivel.
ja amikor szétszedtem egy kis db gyapot sem volt benne
amugy itt a képesmotoron is találsz pár motort, malaguti mgx asszem....... ha jol emléxem egy 50es DT is van....
sok sikert!
de igyekezz a környékeden nézni vmit, gondolom hogyha a motorra 50körül tudnál szánni abbol 10et nem a szállitásra bsznám ki.....
menj be vmi kis motoros boltba vagy szerelöhöz a környékeden és kérdezd meg, hogy mit javasolna ennyiért. vmit biztos találsz.
Sziasztok!ktm exc 450 gyári lánckerék első hátsó áttételezését tudja valaki és hogy terepen melyik ajánlatos.A problémám hogy nem érzem mikor pörög ki a gép,valószínű hosszú az áttét?
amugy meg egy jötanács(ez az én véleményem) jobabn jársz,egy simson enduroval 4sebis,kicsit megbabrálod,és fog ugy szolni terepen mint egy 50-es dt(persze a réggebieket veszem például,mivel olyanra lenne kesed)és 50böl kpasze gy jo kis szimot...SZERINTEM
jo, azért kérdeztem, mert pont egy simsont akartam javasolni. hát nem tudom, tudom könnyű mondani de sporolj hozzá kicsit, és abbol már lehet vmi DT-t venni.
na megcsináltam a dobot a kx en
megtömtem kőzet gyapottal és olyan kurva szép hangja van meg jó mély is éss vááá
eccerűen durva, és ugy érzem hogy mintha erősebb is lenne egy kicsivel.
ja amikor szétszedtem egy kis db gyapot sem volt benne
sok sikert!
de igyekezz a környékeden nézni vmit, gondolom hogyha a motorra 50körül tudnál szánni abbol 10et nem a szállitásra bsznám ki.....
menj be vmi kis motoros boltba vagy szerelöhöz a környékeden és kérdezd meg, hogy mit javasolna ennyiért. vmit biztos találsz.
Az fasza!
50 körül kapni is
Amugy meg ez a fikázás k#rva jó dolog számotokra élvezitek vagy mi?