Kellene egy kis helpike . Hidegen nem akar indulni a mocim , sokat kell rá rugnom . Amikor a gyertyát leveszem , szikrapróba oki és nafta is van a hengerben . Na ha ezt kirugatom belöle gyertya nélkül és viszzataszem nincs gond . Melegen is 2 ikra indul . Hogy lehet belőni a karbit ha a keveréssel lenne a gond ? Vagy esetleg a gyújtótekercs adna gyenge szikrát?
visszatérve az EXC-re. Tatabányán ért a szerencse, picsagecijó volt. Most nem gondolkodom vásárláson, mert először a ház következik, de megérintett a gép feelingje és nem fogom kihagyni a számításból ha eljön az idő.
Amúgy tiszta őrült vagy. Gyógyulsz már?
a nagy leállás a nyaralások idején jött, mintha azóta leszoktunk volna
előtte sem írtam sokat, de mostanság már motorozni sem tudok időhiány miatt, inkább nem nézek be sem az oldalra, mert a szívem szakad meg
tény hogy van max 4-5 állando szereplő,íés hébe hoba beirkal vki...
és biztos vannak rajtam kivul mások is, akik csak olvasgatjak az élmény beszámolóitokat....
Amúgy tiszta őrült vagy. Gyógyulsz már?
Hát ja, a régi szép idők, amikor még a műmájerekre vadásztunk és éjszakánként nyomtuk föl a sok bélsárt.
Meg a még régebbiek, amikor még hapi is írkált, meg a jó öreg Husky. Vukkról nem is beszélve.
Sőőőt. Mr2t
előtte sem írtam sokat, de mostanság már motorozni sem tudok időhiány miatt, inkább nem nézek be sem az oldalra, mert a szívem szakad meg
Zoozee milyen gyergyatípust használtál még régebben a cr-ben?
és biztos vannak rajtam kivul mások is, akik csak olvasgatjak az élmény beszámolóitokat....