Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha jössz Pestre szólj...
Gerre! erre a túrára hogy lehet feliratkozni? és mennyi pénzt kell berakni?
Sztem nem jelentebe gondot ma pl 1 Dukeal 1 kerekeztem holtpont mögött....Nagyon szép motor!Meg igazi kis tömzsi aszfaltbetyár
Kellene egy kis helpike . Hidegen nem akar indulni a mocim , sokat kell rá rugnom . Amikor a gyertyát leveszem , szikrapróba oki és nafta is van a hengerben . Na ha ezt kirugatom belöle gyertya nélkül és viszzataszem nincs gond . Melegen is 2 ikra indul . Hogy lehet belőni a karbit ha a keveréssel lenne a gond ? Vagy esetleg a gyújtótekercs adna gyenge szikrát?
ha az én gépemet is így felveszed,kapsz 2 puszit
na itt van még az utam előtti kép a birisi motoros találkozon készült egy kölcsön drz vel a kokodrz ével: kösz koko
visszatérve az EXC-re. Tatabányán ért a szerencse, picsagecijó volt. Most nem gondolkodom vásárláson, mert először a ház következik, de megérintett a gép feelingje és nem fogom kihagyni a számításból ha eljön az idő.
Amúgy tiszta őrült vagy. Gyógyulsz már?
valami igen valami nem de jó volt ez hótzicher
pixu thx a választ
Jó estét, erős nyakat!

Hát ja, a régi szép idők, amikor még a műmájerekre vadásztunk és éjszakánként nyomtuk föl a sok bélsárt.

Meg a még régebbiek, amikor még hapi is írkált, meg a jó öreg Husky. Vukkról nem is beszélve.

Sőőőt. Mr2t
ja asszem azt
jó esetben írás helyett motorozunk, de utána azért firkálhatnánk
hát én ugy tudom, ilyen tipusu kell a crekbe:NGK BR9EG vagyis lista szerint
a nagy leállás a nyaralások idején jött, mintha azóta leszoktunk volna
előtte sem írtam sokat, de mostanság már motorozni sem tudok időhiány miatt, inkább nem nézek be sem az oldalra, mert a szívem szakad meg
Üdv!
Zoozee milyen gyergyatípust használtál még régebben a cr-ben?
szewasztok
régen egy nap alatt írtunk annyit mint mostanában egy hét alatt
tény hogy van max 4-5 állando szereplő,íés hébe hoba beirkal vki...
és biztos vannak rajtam kivul mások is, akik csak olvasgatjak az élmény beszámolóitokat....
azt azert mar nem hagyjuk
vagy meghal a topik
Egy új korr virradt 70.000 fölött
persze,vannak rajta zipzáros szellőzök.profi kis kabát.
ebbe nem izzadsz ? szellőzik frankón ?
ezt is megéltük vagy megértük?
de faszé nem hívott senkisem a kurva kabátért. http://shox.hu/images/upload/1...