Tom ! Teljes mértékben igazad van . De csak a gánti bányában szoktam zúzni és többnyire szárazabb idöben . A por miatt van egy pótszüröm olajban . Csapatás után tisztít és csere , de ettől függetlenül neked van igazad . Majd pótolom a hiányosságot , addig marad a dugokkal .
Ha sáros úton tolod neki és felcsapodik a sáros lé és légszürödre csapódik azt a vizes sarat könnyen beszivja mert ugye a vizet átereszti a szivacs a rajta levő kosszal együtt
Nem Troják? Amúgy a te vasad jobban tetszik. Amint rendbejön ez a kis malör is meghírdetem eladásra és egy kisebb rendszámost szeretnék e helyette . Bár ami élményt ad amikor nem durcizik ............
Azt a nyitott légszüröházat szerintem cseréld le vagy csináld vissza, mert állandóan takarithatod a szivacsot és ha bele megy a sáros víz azt könnyen beszivja a homokkal együtt
Ma végre elkerült a kerekem az egyetlen normális centírozós komához, budafokra, halál faszára.
Kiderült, hogy az első kerek olyan szépen fut, hozzá sem kell nyúlni! Meglepődtem...
A hátsóból meg a hiányzó küllőt kell pótolni és centírozni, de az sem volt naon rosssz
üdv bandi!
Hát nem tom igazán , hogy mi lehet a probléma . Most fejeztem be a felújítást és elötte is igen nehezen indult . Nekem a karbi tűnika a probléma gondjának , mert a szivató bütykölt (így vettem) .
Erre a túrára sehol nem kell feliratkozni én totál egyedül mentem Saint jeanba ahol elkezded kapsz egy Camino utlevelet meg egy térképet és csá.... Akkor és ott állsz meg amikor akarsz/találsz száállást.....Teljesen adja magát a 3ik nap után eszméletlen királyság de nem akarok ömlengeni már a repülön hazafele terveztem a következőt... A pénz csak tőled függ én 40000ért utaztam ki Fapadossal plussz vonattal a Az alberguek másnéven zarándok szállások 0-10 euro között változnak...Füldugó kötelező én aludtam konyzhában alagsorbasn lépcsőforduloba mert nem birtam a horkolást.... De ugyanugy aludtam 4 csillagos szállodában ami 75 euro volt per éjszaka bár ez csak 2er fordult elő Sztem az ottartozkodást 200ebol ki lehet hozni plussz az ut 80000oda vissza ha előre foglalod
Kiderült, hogy az első kerek olyan szépen fut, hozzá sem kell nyúlni! Meglepődtem...
A hátsóból meg a hiányzó küllőt kell pótolni és centírozni, de az sem volt naon rosssz
Hát nem tom igazán , hogy mi lehet a probléma . Most fejeztem be a felújítást és elötte is igen nehezen indult . Nekem a karbi tűnika a probléma gondjának , mert a szivató bütykölt (így vettem) .
és hogy áll a cr? dobhatnál be rola képet, h mennyit változott?, vagy külsőre maradt uolyan?
125-be ngk br 9 eg, evx, eix,
250-be 8-as való