Na és nekem milyen motort ajánlanátok?Főként 4t érdekel, de elviselem a büdöset is...Enduro/cross 70/30 lenne kb...rmz 250ek tetszenek(450es is jöhet)...azokkal mennyire lehet endurozni?Vagy inkább valami keményebb endurot ami bírja a crosst is?Ja és olyan 900lesz majd rá kb
Helló! Nálunk sokan járnak évek óta DRZ-vel. Van aki versenyekre is. Olcsó, megbízható paripa. Nekem egy tízéves RMX-em van, az 2T 250-es, csak ajánlani tudom
Kösz! De ha lehet lemondanék a javadra.Nem akarok rasszistának tűnni,de valahogy nem igazán szimpatizálok a kissebbséggel.
Tisztelet az igen ritka kivételnek.
Esetleg ha valakinek kell eladó gép: kb 4-5x volt bekapcsolva, kingmax ddr 400mhz 512mbos ram, intel celeron d331, 775ös 2660mhz-s proci, integrált videókártya , alaplapról halvány lila fingom sincs, de 2 ram belemegy meg dual cores proci is, 80gbos maxtor winyó, lg dvd író, 15" lcd gaba monitor, egér, bill., canon pixma 1500(?) színes nyomtató...mindez potom megegyezés szerinti magyar ftért eladó..lehet rá licitálni, ja mega jó öreg floppymeghajtó se maradt ki belőle
vagy husquarna( nem bizt h jol irtam) te 410 oder 350
2dolog van amit útálok egyik a rasszizmus a másik a cigányok
a gazdája
AMugy én nem vagyok rasszista csak az ember szine fehér
Tisztelet az igen ritka kivételnek.