Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jelentkező van rá... de mindenki cserléni akart eddig
Mióta hírdeted ? Volt rá már jelentkező?
hi!rmz250 k7-ről valakinek tapasztalat?mennyibe van egy felújítás?100 üzemórát elmegy bontás nélkül amatőr szinten?most exc450 2005-ös ktm-em van azt szeretném leváltani egy rmz250 k8-ra vagy talán ktm sxf 250-re.endurocrossra kellene.vélemény?
a cr-t mennyire hírdeted?
hát nem tom.... nekem mióta használom a ktm et nem volt károm
igen van egy 525 sx a bandában de ö egy kissé csalódott . Drágálja az alkatrészárakat . 0 km-rel vette és a teloszim hamar megadta magát . 2.000.000 pizért engem is zavarna
minden a fiatalabrra váltás mellett szól.......... a japánok bekaphatják a faszom KTM a király
gondolkodom rajta de nem volt alattam még aluvázas masina .
Vanezígy. Lényeg másnap, hogy rátöltsön az ember...
te váltottál fiatalabra ha jól emlékszem (ktm) . Mennyivel másabb a kezelhetöség ? Van e olyan mérvadó különbség ami szerinted indolotá tenné e a fiatalabbra váltást?
van is :D
tom , hogyy neked is volt ilyen öreg vasad mint az enyém és ezzel kapcsolatban érdeklödnék
NA PONT RÁD VÁRTAM ÁDIBÁ
de tegnap sikerült annyit innom h még reggel is szédültem
hát gecc én is mocitam nemkevés pálinka után... hát az első körben még éreztem.... a 2. ba má nem... mármint az ital hatását
felénk meg sok az ufo . kicsi zod emberkék bunkosokkal , erdészekkel meg hatósági emberekkel . kell ennél nagyobb izgalom?
Tsákány
Nah megyek aludni
BB
Jó éjt mindenkinek
Az még nem. De van igazi hegy is
menjél már a kihivásoddal . kaposváron a halastó töltése már hegynek számít !
Nálunk sok a kátyú Jah és vannak átkelő állatok
kihivás? van 2 kutatok egymás mellet? az nagyon jó mert akkor gyakarolhatom
a 8 as figurát.
Nem baj. Ha kihívást keresel, gyere el felénk. Itt van
Hy!
Most jöttem rá, hogy az új DTről mennyire hiányzik a berugókar, 1hét állás után megprobáltam elindítani. Hát azt hittem sosem indul el az önindítóval már majdnem ott tartottam h betolom....ejj.....az első adandó alkalommal berakatok egy berugókart. Megtudná mondani valaki, hogy az mennyiben van?

DT topicba