hi!rmz250 k7-ről valakinek tapasztalat?mennyibe van egy felújítás?100 üzemórát elmegy bontás nélkül amatőr szinten?most exc450 2005-ös ktm-em van azt szeretném leváltani egy rmz250 k8-ra vagy talán ktm sxf 250-re.endurocrossra kellene.vélemény?
igen van egy 525 sx a bandában de ö egy kissé csalódott . Drágálja az alkatrészárakat . 0 km-rel vette és a teloszim hamar megadta magát . 2.000.000 pizért engem is zavarna
te váltottál fiatalabra ha jól emlékszem (ktm) . Mennyivel másabb a kezelhetöség ? Van e olyan mérvadó különbség ami szerinted indolotá tenné e a fiatalabbra váltást?
Hy!
Most jöttem rá, hogy az új DTről mennyire hiányzik a berugókar, 1hét állás után megprobáltam elindítani. Hát azt hittem sosem indul el az önindítóval már majdnem ott tartottam h betolom....ejj.....az első adandó alkalommal berakatok egy berugókart. Megtudná mondani valaki, hogy az mennyiben van?
BB
Jó éjt mindenkinek
a 8 as figurát.
Most jöttem rá, hogy az új DTről mennyire hiányzik a berugókar, 1hét állás után megprobáltam elindítani. Hát azt hittem sosem indul el az önindítóval már majdnem ott tartottam h betolom....ejj.....az első adandó alkalommal berakatok egy berugókart. Megtudná mondani valaki, hogy az mennyiben van?
DT topicba