Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

férj és férj
huh de nagy a pangás
Mondjatok jó filmeket!
Vígjáték előnyben
hály
Tapsolt a fene. Estem-keltem az elmúlt időszakban, meg néhol barom helyen nőttek ki fák. Oszt efogyott róla a cucc. CSak a fém maratt
mesélj ha már egyszer szombaton nincs barátok közt
miért nikk ma ki tapsolt neked?
Az én kézvédőmről meg teljesen elfogyott a műanyag. Már csak az alu maradt....
Szewasztok! Ismét felháborodtam Zozi esetén. Hát rohaggynak meg, télleg nem fogok megállni, még ha maga az Atyaúristen integet, akkor se. Fogjon meg a rohadék, ha tud
Mármint ha valakit érdekel
Hali
hali
Jah a mai túra Csolnok-Ebszőny-Szentkereszt-Tokod-Ebszőny-Sárisáp-Csolnok volt
alubetétes a jó...eddig mindig szídtam h hú de szar ha ott marad a kezem akkor eltöri. de most meg imádom, kb már hat kézvédőt kellett volna vennem ha nincs benne az alu merevítő na mostmár tényleg mentem.csokkoládé emberek
Oké majd megpróbálom Csak az egyik csavar van el korrodálva másik az steril
Ne izélj már!
Az a szar úgy szétfeszül ha meghúzod mint a franc.Csak előbb szedd szét,és járasd meg a meneteket mert igy azért nem tudod meghúzni mert elforog a kormányba.Ugyanis egy kissé össze vannak korrodálva a csavarok.Ha azokat megjáratod(hogy kézzel is hajtani tudd) olyan frankón be bírod építeni hogy az csak csuda
De mondom mégegyszer,ha nem bírsz vele hívj!
nincsenek
Fork: White Power
Mi ez valami náci kézikönyv?
na megyek nőcihez,1 felé jövök,csocsi
nah,nem 44es hanem 43as WP Extreme villám van
NEkem is alul van a comp.
Oda szokják írni, sztem...
A comp=nyomó
a másik meg.... őőőő REb, rebound=húzó
Fényképezz először.
De igy látatlanban mondom hogy alul is van csavar,mégpedig a comp. rövidítéssel bíró.A teló alján találod,és a keménységét állítod vele a villának.
nekem még aksi is van hátul ball oldalon
Majd eccer nálatok gondoltam, a tavasszal, ha elég kondim lesz a zsír kis pályátokhoz