Szewasztok! Ismét felháborodtam Zozi esetén. Hát rohaggynak meg, télleg nem fogok megállni, még ha maga az Atyaúristen integet, akkor se. Fogjon meg a rohadék, ha tud
alubetétes a jó...eddig mindig szídtam h hú de szar ha ott marad a kezem akkor eltöri. de most meg imádom, kb már hat kézvédőt kellett volna vennem ha nincs benne az alu merevítő na mostmár tényleg mentem.csokkoládé emberek
Ne izélj már!
Az a szar úgy szétfeszül ha meghúzod mint a franc.Csak előbb szedd szét,és járasd meg a meneteket mert igy azért nem tudod meghúzni mert elforog a kormányba.Ugyanis egy kissé össze vannak korrodálva a csavarok.Ha azokat megjáratod(hogy kézzel is hajtani tudd) olyan frankón be bírod építeni hogy az csak csuda
De mondom mégegyszer,ha nem bírsz vele hívj!
Fényképezz először.
De igy látatlanban mondom hogy alul is van csavar,mégpedig a comp. rövidítéssel bíró.A teló alján találod,és a keménységét állítod vele a villának.
Vígjáték előnyben
Az a szar úgy szétfeszül ha meghúzod mint a franc.Csak előbb szedd szét,és járasd meg a meneteket mert igy azért nem tudod meghúzni mert elforog a kormányba.Ugyanis egy kissé össze vannak korrodálva a csavarok.Ha azokat megjáratod(hogy kézzel is hajtani tudd) olyan frankón be bírod építeni hogy az csak csuda
De mondom mégegyszer,ha nem bírsz vele hívj!
Mi ez valami náci kézikönyv?
A comp=nyomó
a másik meg.... őőőő REb, rebound=húzó
De igy látatlanban mondom hogy alul is van csavar,mégpedig a comp. rövidítéssel bíró.A teló alján találod,és a keménységét állítod vele a villának.