Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na csákó, én most lelépek..
kipuffra értettem,mert ugy körülöleli a blokk elejét
nekem volt az yz-n..házi kartervédő..nem volt rossz
Most nem arról volt szó.. Egyébként tényleg akarok rá olyantot... blokkvédőt.. mondjuk nem szokásom erzberg módra motorozni kövek közt.. meg kidőlt fákon át... de azért jó ha van..mástól is leérhet nemcsak kő meg fa.. mondjuk nagy gödörnél vagy valami jó ha van rajta..
blokkvédő
Nekem ilyen..
fuck..jöhetne már haver azzal a kikúrt quaddal...mehetnékem van már
Ahha ez is kilóg a sorból..
nekem csak egy nagggyon kicsit lóg ki..eddig nem horpadt..pedig estem vele párat
fúj de ronda volt az a gyári vaskormányom
Jahm válaszolva kérdésedre ha esnek vele biztos behorpad a rezó, hogy úgy kilóg bal oldalt..
Nekem még horpadás mentes szerencsére..
de ha veszek rá..akkor tuti azt a shorty vagy milyen rendszert ami alulra dob...
szerintetek lehet rá kapni olyan kipuff védőt?
némelyik motoron lehet látni...sajnálnám én is ha szétbasznám a króm kipuffot
nekem jó alulról...nyomatékból is szépen kerékre áll mindehol,de azért lehetne alulról egy kicsit erősebb...fent nem kell mert ott brutál...bár aztán lehet nem kel rá semmi mert az uj dugó is elég lesz....
Nincs benne semmi.. ez csak a hengerre értendő.. még dugattyút nem rendeltem mert nemtudom most mekkora a henger megkell mérni..
a dugót külön megvetted az nincs benne ugye ?
Az lehet..
-jó azért persze érezni mikor nyit a power csak nem olyan mint egy 25-nél.. henem folyamatosabb.. de ti ezt tudjátok úgyis..
Nekem ez az első 250-esem, más 250-el még nem is mentem szóval nemtudom milyen a változás.. persze elég jónak tünik.. nemsok különmbség volt amikor nyitott a power szép folyamatos volt egyre jobban jött az erő.. alapon is elég jó kapar power alatt is.. vagyi kapart
Most majd új dugattyú minen lehet még jobb lesz mert ami benne volt már halálos lehetett.. kell vennem kompresszió mérőt még az hiányzik itthonról..
az kicist sok..szerintem olcsóbban kaptál volna uj nicasilos hengert ebay ről
Motormannak írtam hogy kellene új henger..kérdezi mi lett a baja a másiknak mondtam hogy mi..azt mondták ezt újra lehetne nicasilozni.. mondom akkor ok.. a hengernél a kipuff járatnál ahol véget ér a fal ott elég vékonyka és ott le is pattant belölle egy 0.5cm-es darabka, azt mondták azt is megtudják csinálni.. mondom akkor jólvan.. és rendeltem mást is elengedtek 5-ezret a teljes összegből.. a nicasilozás most 94-be van.. nem tudom hova küldték csehekhez-e vagy passz...
érezhető tőle valami változás a nyomaték terén?
tervezek egy fmf,vagy pro circuit rendszert tavasszal...csak nemtudom mennyvel lesz jobb tőle...
mondjuk tanárom aztmondta hogy ha jól belőjuk..akkor akár 15% os teljesítmény növekedés is lehet...bár nekem inkább az alsó nyomatékra kéne egy kis kakaó..nem a lóerőkre...uj dugóval igy is kitépi majd a karomat
mennyibe áll meg neked a nikasil...ja és hol csináltattad ?
Spes kipuff
Még jó hogy nem szorult meg miután eltört elment a kompresszió magas fordulaton még ment volna persze leállítottam mert egyből az jutott eszembe itt eltörött valami..
hmm...gyári is iy kijön..
milyen kipuff van rajta?
Újra nicasilostattam.. igen én is néztem hogy kijön baloldalt a kipuff..Erdelics erre azt mondta ez ilyen tuning kipuff nézd meg normál esetben nem jön ki idáig.. mondom jah tényleg..