Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez szép...
Mondjuk eltört a gyűrű.. várjunk itt egy kép inkább.. kipuffot levéve belekukkantottam legelösször ezt láttam..
az összes régebbi kxen ennyire kijön a bal oldalra a rezókönyök?
nekem abszolút nem lóg ki,..másik haveromnak is ennyire kjön..
esésnél nem horpad?
az para..
ujranicasiloztattad vagy hüvely?
eltört a gyűrű.. és nicasil odameg vissza.. tegnap írtak hogy készvan feladták tegnap.. nemtudom szombaton működik a futárszolgálat... ha nem akkor hétfőn kapom kézbe..
mondjuk az igaz hogy 700 let volna...de a kereskedésben az eladó jó haverom
de még 70 ért is ára alatt van..
találtam 2 hirdetést ilyen 2004esről..egyik 800 másik 900 volt
Hát nemtudom.. (az akkor jóvételvolt)
ja amugy jövöhéten viszem be a suliba...tanárommal megcsináljuk...igy megspórolok leaglább 25-30 ropi munkadíjat...
miért?
mi a baja?
hmm...akkor lehet hogy az én 2004 es kawám megérte a 6ot
Jelen pillanatban most költöm rá a gatyámat is
kerek 4 ért vettem.. "98-as
morgen!
ha már ott tartunk, hogy ki hogy lett motoros...
nálunk is igaziból a nagyvater volt a felbújtó , miatta kezdett a dédi papám is danuviázni
aztán a papa is abba hagyta, mert család, műhely beindítás elvitte a pénzt. mondja is hogy jó az autó, de a motorozás az igazi
aztán apukám is motorozott de ő egy simsonra valónál többet nem akart áldozni, mert benne voltak már éppen az épitkezésbe utána meg idő hiány, mostmeg már a büdöskölke alá akar inkább motort..najo nem akar de inkább mint anyu....de végülis mondhatni hogy támogatnak, mertr nélkülük lofasz lenne a seggembe, nem pedig motor alatta
de az első motoromat a papám vette és rakta össze, aztán tanított motorozni
de mondhatni hogy motor és autobuzi az egész család papám és a két tesoja is motor szerelőként indultak aztán autoszerelők lettek....apu és a testvére is autoszerelők és az unokatesoim meg én is motorozok kezdetben a nagyvaternak köszönhetően, most meg a szülök segítségével....
ezt nem tudom minek írtam le, pláne ilyen hosszan
nah megyek warozni gambe
mikori az amotor?
mennyibe vetteD?
egy csávesz
Igen tőle vettem.. alulról a 7-ik.. de azt mondta hogy az ővé volt.. ezek szerint kereskedik..
kijez az erdelics figura?
egy 500 assal nem mész nyélen...6-7 ezernél leadja amaxot...tovább nem ell pörgetni
régen én is akartam rőle venni egy kawát,de nem jött össze rá a kess...
http://sportmotor.hu/tagok/205...
né meg,ott a motorod
ha nyélen mész akkor is?
erdelics nevű emberkétől vetted a mocidat?
ő nyomat mindegyik motorjára 4 es számot
tévedés..
egy 125 ös motor többet fogyaszt...
Nekem sem kellene itthonra cr500.. egyszer kipróbálnám és kész.. bőven sok ez a 250- is minek 500-as.. max mayerkedni és jól fejre állni.. .. egyebet nem tudok elmondani.. kérem kapcsolja ki..