eltört a gyűrű.. és nicasil odameg vissza.. tegnap írtak hogy készvan feladták tegnap.. nemtudom szombaton működik a futárszolgálat... ha nem akkor hétfőn kapom kézbe..
mondjuk az igaz hogy 700 let volna...de a kereskedésben az eladó jó haverom
de még 70 ért is ára alatt van..
találtam 2 hirdetést ilyen 2004esről..egyik 800 másik 900 volt
morgen!
ha már ott tartunk, hogy ki hogy lett motoros...
nálunk is igaziból a nagyvater volt a felbújtó , miatta kezdett a dédi papám is danuviázni
aztán a papa is abba hagyta, mert család, műhely beindítás elvitte a pénzt. mondja is hogy jó az autó, de a motorozás az igazi
aztán apukám is motorozott de ő egy simsonra valónál többet nem akart áldozni, mert benne voltak már éppen az épitkezésbe utána meg idő hiány, mostmeg már a büdöskölke alá akar inkább motort..najo nem akar de inkább mint anyu....de végülis mondhatni hogy támogatnak, mertr nélkülük lofasz lenne a seggembe, nem pedig motor alatta
de az első motoromat a papám vette és rakta össze, aztán tanított motorozni
de mondhatni hogy motor és autobuzi az egész család papám és a két tesoja is motor szerelőként indultak aztán autoszerelők lettek....apu és a testvére is autoszerelők és az unokatesoim meg én is motorozok kezdetben a nagyvaternak köszönhetően, most meg a szülök segítségével....
ezt nem tudom minek írtam le, pláne ilyen hosszan
Nekem sem kellene itthonra cr500.. egyszer kipróbálnám és kész.. bőven sok ez a 250- is minek 500-as.. max mayerkedni és jól fejre állni.. .. egyebet nem tudok elmondani.. kérem kapcsolja ki..
nekem abszolút nem lóg ki,..másik haveromnak is ennyire kjön..
esésnél nem horpad?
ujranicasiloztattad vagy hüvely?
de még 70 ért is ára alatt van..
találtam 2 hirdetést ilyen 2004esről..egyik 800 másik 900 volt
mi a baja?
ha már ott tartunk, hogy ki hogy lett motoros...
nálunk is igaziból a nagyvater volt a felbújtó
aztán a papa is abba hagyta, mert család, műhely beindítás elvitte a pénzt. mondja is hogy jó az autó, de a motorozás az igazi
aztán apukám is motorozott de ő egy simsonra valónál többet nem akart áldozni, mert benne voltak már éppen az épitkezésbe utána meg idő hiány, mostmeg már a büdöskölke alá akar inkább motort..najo nem akar de inkább mint anyu....de végülis mondhatni hogy támogatnak, mertr nélkülük lofasz lenne a seggembe, nem pedig motor alatta
de az első motoromat a papám vette és rakta össze, aztán tanított motorozni
de mondhatni hogy motor és autobuzi az egész család
ezt nem tudom minek írtam le, pláne ilyen hosszan
mennyibe vetteD?
http://sportmotor.hu/tagok/205...
né meg,ott a motorod
ő nyomat mindegyik motorjára 4 es számot
egy 125 ös motor többet fogyaszt...