Annak infózz utána hogy valaki csinált e már olyat hogy a hüvelyt lecrómozza.
Úgy rémlik egyszer hallottam valahol,hogy a gyorsaságisoknál(125-250) bevett szokás volt a hengerfal crómozás.Pontosabban keménycróm(mint pl.a telószár,vagy tengelycsapok,vagy munkagépnél a munkahengerek szára stb)
Ha ezt kivitelezni lehetne,tartósabb,keményebb,simább hengerfalat kapnál mint a gyári.
ui.Úgytudom hogy a 4t motoroknál is alkalmazzák ezt a megoldást.
hát ja...benne van már egy kis lóvéd..meg most aztán télleg pöpec bringa lesz...
szerniten azzal koronázhatnád meg..hogy rábaszol egy kipuffrendszert...aztán lesz ottan sx144 féle nyomaték alul is
Ne kúrj föööl!
Az a kézvédő topp VB-s.Minden gyári menő motorján megtalálható(akárcsak az enyémen ).
Amúgy eleinte nekem sem tetszett,csak azért raktam fel,mert benne volt a műanyag szettben.
De mostmár megszoktam.
Nemrég még űbereltem a motor megjelenését egy fekete Excell(38 küllős)piros Talon agy kombinációjú kerékszettel.
Mostmár majdnem olyan képet mutat a gép,amilyet elképzeltem
Ha ez egy nohab dízelé, akkor ez olyan megoldású, aminek a palástja elfordulhat a hajtókaron-ezzel kiegyenlítettebb kopást téve lehetővé.
Az egy V16-os 150Literes lökettérfogattal, roots -fúvóval, 2000Le-s telj., 800 max. ford/perccel
Asszem 800 liter oalj megy bele. Boldog olajcserét!
Úgy rémlik egyszer hallottam valahol,hogy a gyorsaságisoknál(125-250) bevett szokás volt a hengerfal crómozás.Pontosabban keménycróm(mint pl.a telószár,vagy tengelycsapok,vagy munkagépnél a munkahengerek szára stb)
Ha ezt kivitelezni lehetne,tartósabb,keményebb,simább hengerfalat kapnál mint a gyári.
ui.Úgytudom hogy a 4t motoroknál is alkalmazzák ezt a megoldást.
szerniten azzal koronázhatnád meg..hogy rábaszol egy kipuffrendszert...aztán lesz ottan sx144 féle nyomaték alul is
Universalmotor- a piyunak is onnan rendeltünk a kx 250-hez, még én raktam be
44-ért szerdára és TALON
Asszongyák nem rossz
Ha már telcsiztem rendeltem egy alu gázkart
akkor még 70 ropiért kell venned egy uj kosarat?
de kibaszás...
Kulungkosár szétrepedve-lehet én basztam el, mikor raktam össze.
Gyáriban nem rendelhető egyenlőre és 70 000
Az a kézvédő topp VB-s.Minden gyári menő motorján megtalálható(akárcsak az enyémen
Amúgy eleinte nekem sem tetszett,csak azért raktam fel,mert benne volt a műanyag szettben.
De mostmár megszoktam.
Nemrég még űbereltem a motor megjelenését egy fekete Excell(38 küllős)piros Talon agy kombinációjú kerékszettel.
Mostmár majdnem olyan képet mutat a gép,amilyet elképzeltem
de legyen már pöpec a moci,ne kókányos hüvelyes biszbasz
MÉG!
Habár én hüviznék helyedbe
szal nicasiloztatnom kell
vagy ebay
Az egy V16-os 150Literes lökettérfogattal, roots -fúvóval, 2000Le-s telj., 800 max. ford/perccel
Asszem 800 liter oalj megy bele. Boldog olajcserét!