én most beszéltem le ahaverékkal hogy mi megyünk az edzésekre is (jó ki s egésznapos)programm lesz
Hát a CR-rel annyi lett mikor haza jöttem töletek még jó volt másnap itthon verettünk a nagyerdőn és szarakodni kezdett(nem indult fulladt),megjavult.odaadtam egy ismerösömnek és 5 métert ment vele és megállt. a berugókart kézzel nagyon könnyen lenyomtam(mintha nem lett volna beenne dugó).NA FASZA!mondtam.hazahoztuk le a hanger meg minden mit látok a gyürű betapadva a horonyba.
a hengert megmértük van kopás rendesen de még fér bele most megy a 3. tulméretes dugattyú(wiseco)
hajtokar patent csapágyak minden ok csak 1 dugó szett+ tügörgő
edzésre nem megyek
amugy Magyarországon a nyíregházi teremkrossz szokott a legjobb lenni
ja lesznek nagy menők: Borka , Grillmayer(tavaly ő nyert), Hujber meg még sok hazai menő
amugy nemzetközi, így szoktak lenni osztrákok németek meg még sokan
Amugy mind2 nap ugyanazok indulnak mert ez 2 napból áll és az összesített 2 nap eredménye alapján hirdetnek erdeményt
Amatőrben pedig lesz pár nyíregyházi és környékbeli is
nekik fogunk szurkolni, tavaly amugy az egyik amatőr futamot az egyik motoros haver nyerte meg
A cr-eddel meg mi lett szétszedted már?
én sem mocizok mostanában mert multkor pályán összementünk és kurva szar a térdem
halika nem kell vkinek a kx-em? eladó! új vertex dugattyú, új prox hajtókar, athena tömitések, új skf csapágyak, prox fötengelyszimeringek, frissen hüvelyezett henger! uj ngk br9eg(belevaló) gyertya!
uj légszűrőszivacs, fél éve felujitott hátsóteló! ezeket bizonyitani is tudom! adok hozzá még egy 80%-os hátsó gumit! ha kell vkinek irjon emailt: zsoltyamaha@freemail.hu
vagy hivjon: 06-30/278-5318
azér adom el mert vmi ujabbat veszek!
Te mikor mész? szerintem akármilyen programról legyen szó ami többnapos, mindig első nap több és jobb a program meg több a versenyző.a másnap az olyan light-os.ennek ellenére mi holnap megyünk de biztos jó lesz
ja amugy elszállt a kompresszióm a CR-böl azért nem tudtam menni már a multkor sem.
www.szinkep.hu cimen van róla info
De amugy mindkét nap ugyanazok a kategóriák szoktak lenni, ha jol emlékszem.
Így ma is lesz supermotyo szerintem
de végülis ugyanaz a supermot futam pélyavezetése is mint a crossosoknak
egyedül a motorjuk különbözik, kisebb kerék stb, lényegében nem sokkal különbözik a crosstol a verseny, annyi hogy a kisebb kerekű supermotoknak lehet nehezebb a mosódeszka stb
én megyek mind2 nap
remélem Hujber ma is benyom pár trükköt a nagy asztal felett
faisst szerencséd volt mert a sim kártyánvolt az ember száma ...most ment szét a telefonom pont
a számot átküldtem skype-n ....majd jövök odaadom telcsimet szerelőnek
azért mert nem veszek meg minden szart?:o nem értelek egyszerüenn ha megmagyarázod h miért akkor elfogadom ha igazad van!
Szaraz18 nekem van egy jo ksi 25ös Cr-em!Nagyon odafigyeltem rá,ha érdekel hivj fel, vagy irj mélt!
Csáo
CR 125
Hát a CR-rel annyi lett mikor haza jöttem töletek még jó volt másnap itthon verettünk a nagyerdőn és szarakodni kezdett(nem indult fulladt),megjavult.odaadtam egy ismerösömnek és 5 métert ment vele és megállt. a berugókart kézzel nagyon könnyen lenyomtam(mintha nem lett volna beenne dugó).NA FASZA!mondtam.hazahoztuk le a hanger meg minden mit látok a gyürű betapadva a horonyba.
a hengert megmértük van kopás rendesen de még fér bele most megy a 3. tulméretes dugattyú(wiseco)
hajtokar patent csapágyak minden ok csak 1 dugó szett+ tügörgő
amugy Magyarországon a nyíregházi teremkrossz szokott a legjobb lenni
ja lesznek nagy menők: Borka , Grillmayer(tavaly ő nyert), Hujber meg még sok hazai menő
amugy nemzetközi, így szoktak lenni osztrákok németek meg még sokan
Amugy mind2 nap ugyanazok indulnak mert ez 2 napból áll és az összesített 2 nap eredménye alapján hirdetnek erdeményt
Amatőrben pedig lesz pár nyíregyházi és környékbeli is
nekik fogunk szurkolni, tavaly amugy az egyik amatőr futamot az egyik motoros haver nyerte meg
A cr-eddel meg mi lett szétszedted már?
én sem mocizok mostanában mert multkor pályán összementünk és kurva szar a térdem
halika nem kell vkinek a kx-em? eladó! új vertex dugattyú, új prox hajtókar, athena tömitések, új skf csapágyak, prox fötengelyszimeringek, frissen hüvelyezett henger! uj ngk br9eg(belevaló) gyertya!
uj légszűrőszivacs, fél éve felujitott hátsóteló! ezeket bizonyitani is tudom! adok hozzá még egy 80%-os hátsó gumit! ha kell vkinek irjon emailt: zsoltyamaha@freemail.hu
vagy hivjon: 06-30/278-5318
azér adom el mert vmi ujabbat veszek!
énis mind a 2nap megyek!
Vater drágálta az árakat
ja amugy elszállt a kompresszióm a CR-böl azért nem tudtam menni már a multkor sem.
De amugy mindkét nap ugyanazok a kategóriák szoktak lenni, ha jol emlékszem.
Így ma is lesz supermotyo szerintem
de végülis ugyanaz a supermot futam pélyavezetése is mint a crossosoknak
egyedül a motorjuk különbözik, kisebb kerék stb, lényegében nem sokkal különbözik a crosstol a verseny, annyi hogy a kisebb kerekű supermotoknak lehet nehezebb a mosódeszka stb
én megyek mind2 nap
remélem Hujber ma is benyom pár trükköt a nagy asztal felett
a számot átküldtem skype-n ....majd jövök odaadom telcsimet szerelőnek