Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre egyik volt kollégám mondását tudnám idézni: "Mindenki buzi aki focizik!"
Természetesen mélységesen egyetértek vele!
Hali
Adatlapodon a "Nagyobb verda" alatt mit értesz?
én is nézem bevallom. De akkor amikor jó nézni (pl a helyi focit), de nem azt amikor azt mondják hogy Nem lehet kimenni a nemzetek kupájára (5 Millát ! ! ! ! ! ! ! kellet volna adnia az Állambácsinak -Nem politikai megszólalás volt ) mert nincs pénz.... de amikor jön ilyen Real Madrid akkor helyből kell 20 milla... Nehogymár feljebb vigye valami Magyarország hírnevét... ÁÁÁÁH kell a francnak ....
jóvicc :D
nem még nem tudtam érte menni
És ami szép hogy mindig megmagyarázzák,hol sérült hol ez meg az nemtudott pályára lépni...de sajna ez 1nagy üzlet rengeteg elvakult bolond nézi....na én nem gyülölöm a focit!
Moldova : Magyarország
3 0
Erre bezzeg van pénz.... sehova se jutunk el... Motocrossba/Enduroba/Endurocrossba van valami remény... de Fociban
Raktál rá egy robogó kipufogót?
De nem engem...
Hol van mindenki?
Zoo? gyógyulgatsz?
Faisst? Hüvelyezel?
Tuttam én hogy homok zsák ha Bandit keres.
aloha crossördögök ...szia ádi-megvan már a bandit?
ktm ktm :DDDDDDDDDDD
olajos vagy sz.ros, nem mindegy akkor mar kinek a seggéről van szó?
kivéve az enyém
Azért mert 300e körüli összegért vett motor nemlesz hibátlan(azmeg hogy neked messzevan...)ezek crossok és kaptakmár az élettöl.Meg mineked a szar azhogy külsöre nemszép attolmég lehet jó ám...
meg tod nem fér be :D
asszem inkább kihagynám
nem kell sikosító
MÉ AZ MI?
hát sajna így van :D MEG A ktm kipuja nagyon olajos :DDD
őőő nemmm
Még a KTM nél is jobb segge van?
lehet. Csak akkor a fékkart és a kuplungkart nemnagyon érem el (le van törve amit előző tulaja hagyott rám) meg a végén ami belemegy a kormányba annak szétkéne feszülnie vagy az nem fontos annyira?