Csöcs.
Volna kérdés.
Akarok új sisakot!Van rá max 45 píz.Nem lattatok valami jópofa bukósapkát véletlenül.Elsősorban Lazer érdekelne,de ennyiért nem sűrűn osztogatják(sajnos)
NoFear-rel (optimal)szemezgettem,de az egyik havernak van és nem megy bele csak a kis méretű szemüveg.
A sixsixone-ból ami tetszene az meg min.60 ruppó
Igazándiból nem igen tudom hogy mi legyen,ezért kérnélek titeket hogy ha láttok valami hasonló árú cuccot(neten) ,dobjatok már egy linket hol találom.Előre is köszi.
bazze összeraktam hondát... végre jó... a tengely nemkicsit nem volt odavaló amit a bontóból küldtek... a gyári 30k volt de hát nem én fizettem... most már nem fog elbaszódni az új tulaj alatt
mondjuk ha különolajzás van azt télleg a gáz szabályozza,,de sztem jobban jár az ember ha inkább külön a benzinbe keveri az olajat,,aza biztos! nekem is Dt be beletettem 1 liter Motorex versenyolajat azt 2 hónap alatt ha talán 2-3 deci hiányzott belőle,,pedig aztán 60 litert tuti elmotoroztam::D:D szal lehet nemis adagolta rendesen neki az olajat vagy fene tuggya.
Hát mindent meg lehet tákolni csak nem biztos, hogy érdemes. Ha működik a különolajzásod, akkor valószínüleg aztis a gázbowden vezérli, ezért nem érdemes vele játszani. Én anno a kis RXemnél 3000Ft ára Mz gázbowdent szabdaltam el és nem lett jó. Aztán vettem egy gyárit 3000ért és tökéletes lett...
Szal megpróbálhatod, de nem biztos, hogy érdemes... Jah és az MZ gázbowdenből elég sokmindent ki lehet hozni
Gázbovdent akarom cserélni a mocimom. Szerintetek mivel lehetne helyettesíteni? mert a gyári ugye drága MZ simó bovden? és a végeket házilag lehet rá faragni valahogy ha nem passzol? köszi a segítséget előre is csáó
Volna kérdés.
Akarok új sisakot!Van rá max 45 píz.Nem lattatok valami jópofa bukósapkát véletlenül.Elsősorban Lazer érdekelne,de ennyiért nem sűrűn osztogatják(sajnos)
NoFear-rel (optimal)szemezgettem,de az egyik havernak van és nem megy bele csak a kis méretű szemüveg.
A sixsixone-ból ami tetszene az meg min.60 ruppó
Igazándiból nem igen tudom hogy mi legyen,ezért kérnélek titeket hogy ha láttok valami hasonló árú cuccot(neten) ,dobjatok már egy linket hol találom.Előre is köszi.
Szal megpróbálhatod, de nem biztos, hogy érdemes... Jah és az MZ gázbowdenből elég sokmindent ki lehet hozni
Üdv!
Gázbovdent akarom cserélni a mocimom. Szerintetek mivel lehetne helyettesíteni? mert a gyári ugye drága