Én még nem láttam motorozni...de amennyit kamuzik...már abban is kételkedem hogy tud egyáltalán...
Szerintem valami kamuzási kényszere van vagy én nemtom...de elég durván küldi...
Ja képpben vagyok!Régebben mondtam neki pár dolgot ,hogy s mint hajtsa a verdát,ügyes is vot csak link mint a tv shop.És tényleg nagy képernyős,én csak ötletet tudok neki adni,észt nem!
Ja.Képben vagyok.Kár azért az értékes területért.
Éveken keresztül oda jártunk csapatostól évadzárni.
Mikor nálunk már záróra volt(szar idő+sár stb.) ott akkor volt igazi a pálya.De aztán már jónéhány éve beszüntettük a mókát mert olyan vízmosások voltak a nyomban hogy belefért a motor.
Aztán tavaly Köki Gyuri meg Solymosiék túrogattak ott,de csak az alsó részére futotta a lendületből.
Meg úgy hallom hogy el lesz hordva a hegy a tervezett elkerülő út töltéséhez.
Ígyhát a pálya napjai meg vannak számlálva.(sajnos!)
solymári az emberke...rmz250 el nyomta régebben,de eladta...
csak azért kérdezem,mert szeret nagyot mondani a gyerek,és mindig hangoztatja hogy te edzettet őt...aztán gondoltam megkérdezem,ha már benéztél hozzánk
Zozi fogja megnézni a gépet úgy néz ki... nem tudom hogy csapágyas e vagy sem,csak úgy ciripel http://sportmotor.hu/motoros_v... 0:14től lehet hallani 2-3 másodpercig...de ez mára sokkal erősebb lett,mármint a hang és a gyűrű mennyi?
A pár főtengelycsapágy 25e, a hftömítés 5evmennyi, szimmeringet nem tudom, de 1-2e max. Amúgy sztem esélyesebb hogy a hajtókar alsó csapágya adta meg magát, azt érdemes elvinni vmi szakihoz megcsináltatni (15-20e), mert az új hajtókar 65e + 5e-ért cserélik ki.
Kérdezzél nyugodtan, LC4 alkatrészárakban képben vagyok, 40e-rel még mindig lógok Norbiéknak...
hengerfej töm, vízpumpa szim, vmi ciripel-talán csapágy. dugó remélem nem kapott,gyűrű biztos kopott,szal mondjuk egy kompresszió gyűrű lehet h kell...ez most így gyorsan egy 50es kb
A csévi pálya a kadvencem,csak tényleg senkit nem érdekel hogy rendben tartsa.
Pedig de jó is az a hegyoldal.
Köszi a linkeket uraim,mindjárt megsasolom
Szerintem valami kamuzási kényszere van vagy én nemtom...de elég durván küldi...