Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem basztatlak....oda is írtam a végére, hogy nyilván te tudod, hogy miért döntöttél így...
más se piszkált szerintem....
figy ! ha nem lenne gépem nem kommunikálhatnánk!.. deh miért rágtok le fasz kivan... ezis lerág az is lerág meg amazis faszom 1 KURVA SZÓT NEM SZOLTAM HOZZÁTOK AMI SÉRTŐ LENNE AKKOR TI MIA FASZÉRT BESZTATTOK?
helló!
tényleg te vagy cr boy? akkor nemjött össze a cr projekt....
okés..csak gondoltam, ha motorozni akarsz akkor a motor fontosabb mint a játék a gépen..
de nyilván te tudod, hogy miért döntöttél így.
én lenni a rab terrorista megőlni téged mp47 essel !
HM...:)
jaahh és azért mert én szoktam játszani a sz.gépemen pl egy 20 ezres gépem nem menne a COD4 ...
te lenni cr boy ?
nem, csak azt hittem, azt kellet felfedeznem, hogy új neved van
neeem..:D az hogy nem írok hibásan:):D:D deh má megin bajod van a nevemmel? vagy mi?ezt nem értem...
és minek olyan sok pénzért sz.gép? szntem egy 20as körül lehet olyat venni amivel lehet netezni, filmet nézni meg zenét hallgatni.......na mind1, te tudod
őőőő mit kellet volna észre vennem? megint más neved van?
simán
ez lófax
igen és elég költséges :S szal nem kis pénzért vettem a számítógépemet és észre vettél valamit siki?:)
számítógépbe?
ami a mocira volt félretéve az a gépembe lett fektetve (sajnos) mert a régi gépem meghalt és megjött a jó híír :))) Elballagok + a nyári meló = részlet fizetés:P:D
kösz!
sikii grat az Új Vasadhoz ! fasza;)
na lett motor?
sziasztok :) hogy vagytok skacok? Elég régen jártam erre:))
a tetején ami van olyanom volt aztán eladtam 1000 ért nekem semmi bajom sem volt vele
OldStar om van most 3.felvételkor már házipraktikát kellet bevetni hozzá (eltört az a műanyag ami a helyén tartja a pántot, de ha nem b*szogatom akkor minden oké vele)
Ja de a ktm nem egyenlő maico- val ! ! !
én az oakley t ajánlanám
JAJA a lencsére vigyázni kell a progipnél
szemüvegek
ami a tetején van, azzal még kisérletezni se érdemes ahogy nézem, nem?