Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem úgy fogta a por mint az állat.....
Faisst is félt a villámoktól
Olyan volt a pálya mint ha vizes flaszteron húztuk volna!Marhára csúszott azért kellett menet közben a sztender!
na igen..nem lett volna rossz,ha tegnap nem 3 fok lett volna miközben vártam piliscséven az egyik asztalon a quadra
Köszönöm a dícsérést . A kép készítője Wágner Olivér (csak a licensz miatt )
Most ha fele olyan meleg vólna!
én is villámháritóztam a lábammal....
Ezt tartósitottam a mixnek!Ha tudom,hogy fotózás lesz kiöltözök ,megfésűlködök,pedi-manikűr,lakk de semmiért nem fürgyenék le!Most látszik az 1 képel lehet,hogy azt hittem belémvág a villám azért használtam a lábam földelésnek,de tré vok!A tanulság mindig tipp-topp mert minden bokorban lapolhat 1 paparazzi! !A fotó jó
Yah meg k..nagy por is
kikúrtúl meleg volt aznap....rosszul is voltam egyszer..
találtam arról a napról képet...
mi is ott voltunk bandival
Meg a yz se marodjon ki , nyálcsorgatás neki is jár!
Na az rmz-st küdd,az a balfik vónnék!
akkor örülök ha jók a képek
Még egy YZ-F ről meg egy 450es RM-Z ről is van képem (RM-Z az egy tesztmotor)
Jók a képek,majdnem lefejelte a napot! A nyálaki fog csordulni a öcsömnek ha megmutatom ezeket!Láttam a vaddisznyót állat!
Renben,előre is köszi
Nekem is van jópár cuccom rakosgatom ide/oda mert kidobni sajnálom annál többet ér...
Látod b+, mondtam, hogy add ide a motorhoz, bezzeg akkor letagadtad
ok
De tudom mert a barátom!Ezt nem akarom itt kiteregetni,majd 1x szóban majdan!
Megbeszélhetjük,a kamukérótól kérd el a számom,némi alamisznáért megoldható !
fene vigye el:) itt rohad rajtam és még fillérekért sem kell senkinek
Nem kösz van nekemis pár tartalékba(amugymeg szegényis vagyok.. )
szerintetek 4.500 ért érdemes cross kesztyűt venni?
ja előbb olvastam a gázbowdenekről....szerintem pont azt ne nagyon taknyoljátok.....
nem elég hajlékony amiből lehet pótlást csinálni és nincs úgy összefonva mint az igazi ...ez azért baj mert mikor kopik kiugranak a szálak és felakad a gáz az meg ugye közismert , hogy egy crossgép elég bunkó tud lenni felakadt gázzal...........főleg ha a leállítógombot is lespórolták már

4000-5000 között rendes bowdent lehet venni ....ennyit ér az egészség szerintem