Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

45ezerbe beleférne a Bulldog és a Crossbones is...a gagyit meg nem tudom mire értetted, az akciósok között csupa kompozit versenysisak van (a topik címéből arra következtettem hogy krosszbukót keresel, nem utcait)...
A Corsaro honlapját nem tudom ismerted-e, mert azt én is ajánlottam volna, de Gyurika megelőzött (ebből is látszik hogy még én sem vagyok tökéletes - mert az csak Csáknorrisz lehet ).

Amúgy meg sztem kicsit túl érzékeny vagy, másik topikokban (de néha itt is) ennél sokkal durvábbakat szólogatnak (szólogatunk) be egymásnak, mégse kapja fel így a vizet senki! Szal nyugi, nem akartalak megbántani, ha mégis így érezted, akkor most bocsánatot kérek érte!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeee
Megfelel?
nem kell neked véletlen 1 6 felfogatásos 230as hátsó tárcsa( pl tzrre is) olcsóón. nekem nagyon útban van
Megjöttem tapsot gyorsan
Érdemes bemenni márkakereskedökhöz szalonokba igy évvége felé,a megmaradt cuccokat akciózák(40-50%)
szewasztok
Hali Master
Hy man!
Köszönöm a felvilágosítást,miszter webmester.
A pink lapján én is néztem(már egy ideje)De ugye máshol nem lehetséges hogy pl.tavalyi modell,vagy még leárazottabb vagy ilyesmi sisak van eladó.
Ja és ha jól értelmeznél akkor láthatnád hogy az az árkategória amit néztem csak a hawk,és a gagyi lazer modellekre vonatkozhatna.
De mindegy!
Ja hogy mit várok? Azt hogy olyan lapokat is ajánljon valaki amit esetleg nem ismerek,és hogy ne oktasson ki egy főokos!
Köszönöm a figyelmet! Cső
pont ott volt az az 1 ág Mi van most vele,nem tudod?
Na,az kurvajó lenne,ha tudnál ránk is időtszakítani
Mennyi lenne az annyi?
Mert gondolom pénzes móka lenne,mint Grill-nél...
(Az utolsó képen háttérbe egy vad bika )
Te véletlenül nemvagy kapcsolatban a Motomix újsággal?
Ja van rá mód!Most is van 1 kis csapatom!Sokat fejlődtek mostanság!
Amúgy jóccakát!
Dzsentlömen! Rendhagyó többesszám
Faisst neked jövőre marad a Kx?
Skyro nálad a pont! A moci az enyim a gyerek a kisöcsém,csak rárakta a számát,hogy majd verseny meg minden,de majd jövőre aszongya!
Wazzeg ha hülyeségeket beszélsz (gugli elsőre kidobta volna a pink honlapját), mit vársz?
Amúgy nincs mit!
Ez lehet akár teljesen normális is, a kartervédő miatt úgy visszhangzik minden kis zaj mint az állat.
De ilyen hangja LC4blokkban lehet gyakorlatilag bárminek.
Gyűrű ilyen 6-7e per db ha jóltom, de az enyémbe Wössner van, ahhoz csak garnitúrában lehet venni - 14e.
hasonló képem nekem is van..és egészen véletlenül te csináltad
Nem ,nem voltam ott !De ez azóta semtudom felfogni, hogy ez megtörténhet!Mindig azt mondtam,hogy a közúti motorozás életveszélyes,a krosszon 1-2 csonttörés max.De ilyet ez rosszabb mindentől!
Ja és még annyit akarok kérdezni hogy vállalsz edzéseket?
Ahogy megjavul Bandi barátom meg az én motorom,szeretnénk rendesen edzeni télen és gondoltam hogy ez segítséggel,hozzáértőtől valamelyest egyszerűbben menne
elnéztem a számot
Véletlenül vele kevertelek