Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert ez egy vadállat
hát ha aszfalt....
egyenesen a hugom is tud menni a motorommal...
így van.... 2 hét intenzív kondicionáló edzés után már tudtam az enyimmel körözgetni úgy a pályán h nem röhögtek ki
Jajj Elissa egyszer fussunk össze majd megtudod hogy megy a francia Nem beszélek róla addig amíg nem biztos!
Ja amikor kint vagy sarazni vagy amikor aszfalton motorozol?
250es gyenge
Max ha csak egyensen mész,de próbálj meg vele 2 tisztességes kört menni egy krosszpályán,és utána már elég lesz neked a Romet Pony is
Amúgy én meg 144SX-re szavazok ha kérdeznétek
JÓ AKKOR NEM 50 LÓ KÜLÖNBSÉG VAN KÖZTE hanem csak 38....
mondom én meghaltam 125 ös után is amikor átültem.... pedig ott csak 10 ló a különbség
gerre-nem fekszik a francia?
DE SZERESSÜK AZ ILYEN FASZKALAPOKAT
17 ha jól emlékszem.
megjöttem és azóta pörgünk
basszus h ti mennyit írtatok ...mire végigolvastam....Az én küllőim csilli-villi fényesek...1orán át szoktam tisztogatni/kerék... ...gerre-D-nek veszed az irányt?Merre...mediterrano Italyano? ...
egyértelmű... cr500 az ideális kezdőmotor
Nah mielőtt lépnék ajánlanék 2 filmet mindkettő bézd on ö trú sztori: Az utolsó skót király. A másik az American Gangster....Mindkettő nagyonjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
az MZ hány lovas?
Én se tok még egy 125-öst se megülni 10 percnél tovább de én azért vettem nagyot mert járok aszfalton is és ott jobb ha nagyobb. De aki most vessz előszőr crosst annak gondolom kicsi a 125.
Elfelejtettem vissza lépni.
ülj rá picinyem egy 250 es crossra... lehetőleg vmi újabbra. A markod olyan szinten fog begörcsölni 1 kör után h nem bíros elengedni a kormányt... és ezt most vicc nélkül mondom.. Faisst bizonyíthatja.... pedig én előtte mentem nemkeveset crossmotorral (a hondával)
Na igy legyen öszinte az ember.
Mi köszönjük a türelmedet!
nem vitatkozok veletek!amúgy az mz nem 5 le de mind 1 nekem nem enduro kell hanem cross azt hittem lehet nektek írni de látom nem mert egyszerre lehujjogjátok az embert aki versenyez az mondja h nem lessz sok a 250 es de ti mindent jobban tudotok erről ennyit !nah pá jó éjt
Cape town az hurka Odáig kezen állva is lemegyek
Cape Town-on én is gondolkoztam,de megelégszek a Loire völgyével