Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hengerfejtömítés nekem fém...
hy nekem is volt ilyen és ugy lett jó ahogy egy hozzá értő ember mondta! nah szal azt javasolta nekem hogy vedd ki a tömitést és ugye az több rétegből áll ha nem uj akkor már egy kicsit szétnyilt és most ki pl benzinbe és amennyire tudsz rakj a rétegek közé is tömitőpasztát!vagy a tömitésed új? én is kiprobáltam mindent és ez vált be! tök meglepődtemhogy ezzel meg jó lett! probáldd ki te is!
olyan Dezsávű
Vaterral mesterei vagyunk a hengerfejtömítés cserének
Kiszakadt 2csavar a hengerből de aztán csináltunk nekik másikat
Már kettő vadi új tömítés oda.. de három a magyar igazság.. Arról nem is beszélve hogy kettő tőcsavar kijött menettel együtt pedig tényleg még akkor kezdtem volna meghúzni, úgyhogy még menetet is kell belevarázsolni..
vagy szarúl húzod rá...
nyomatékkulcs,és sorrendben
Tömités csere!
Volt kettő is elsőnek nem tettem rá másodszorra tettem.. mindkét esetben rosz lett a végeredmény.. Egyébként nem kellene rá tömítő paszta mert a széleinél ilyen hogy mondjam hupli van amikor meghúzom a csavarokat akkor az összezárna.. Azt hiszem.. de nem mindenhol zárt össze úgyláttam miután kivettem.. Lehet hogy síkoltatni kell mint a kocsiknál szokás..
nemtom
Elissa boardozik nem?
cseréld ki jóra
valaki nem snwboardozik véletlenül?
vagy nem akar?
Lenne egy 2004es Forum recon terepszínű kötésem...annó 40 ért vettem..3 napot volt használva,aztán 2 éve fent porosodik a szekrényemen..
van hozzá bakancsom is..lapom már nincs...
csimma+kötés=30000
tömítőanyagot raktál rá ?
Hellósztok!
Már feladom.. összeraktam a motorom..új dugó+újnicasilos henger.. szimeringek..és az a kibaszott hengerfejtömítés nem jól zár és így gőzmotorként akarna menni a motorom..
Kérdésem mit lehet tenni most, hogy nem jó ezzel a tömítéssel? (Jelen esetben prox)
a legjobb ha mindent ugy mondunk ahogy le van írva
igen,valahogy így
Ölinsz,pro szörkit
háát..nemtom leirni hogy hogy mondom..
pro circuitot meg jó magyarosan..
profi kör
Mi vok én nyelvész?
persze tudom...
de nem sírok...még igy is hogy rá kell költenem most egy rakás pénzt..még árában leszek simán
6kilóért vettem
most kb 120-130 at rá kell költeni...kb
Ezt az xmotot hol lehet megnézni?
na témába vágo kérdésem van: az önhils-et ti hogy mondjátok?ja és a pro circuit ami még nem hagy nyugodni
Ő sem esett a fejére az +lóvé!
ezt akartam kérdezni mert a jó fmű ott kezdődik!