Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amennyiben 8X1.25-ös csavarok vannak(márpedig azok vannak akkor a lehúzási nyomaték érték N-m 27,vagy kgf-m ben megadva 2.8 vagy ha a kulcsod lbf-ft ben mér akkor csavard 20-ra.
Ez gépkönyvi adat!
Még ezt elmondom
Nekem 3.ik ig tudtam gázadással emelni az elejét.. Nekem ezzel az áttételel 100km/h-at ment -+3
Azthittem azért többet megy de nem..
Uff
nemtom még milyet veszek rá! de "O" gyűrűs lánc kell feltétlen! neked amugy rövid ezzel az áttétellel? meg rásegités nélkül hányba áll simán kerékre?
Köszönöm a véleményeket, tanácsokat, én most lelépek..
Hétvégén valamit alkotok majd vele..
Nah mákostészta. zZZ....
Színvonalas 1 csatorna mit nem monnyak....
kiét?
Jó étvágyat
szerintem 14-48
de most tuti kell a kisebb hátra...
jovan....inkább megyek kóbászt zabálni
14+48
Miss World 2007
Szombat 13:00
Cool TV
Thx adok neki pipamocskot... akkor meghúzom rendesen mert a sorrendre nem is figyeltem mindig átlósan húztam meg az nem jó? És miután kiszakadt kettő tőcsavar megsem mertem húzni rendesen.. Na majd adok én nekije..
viccöltem
kis sz*ros ne ugass
lehet nemtom! ennek utána kell járni! neked amugy milyen áttétel van a moccodon?
vagy inkább fúrószárak?
Szerintem is a hengerfej és a henger közt van valami gubanc..
nekünk úgy van mint a fúrófejek olyan dobozba
megvan nekem a régi hengerfej tömitésem lehet azzal meg jó lenne hamárujakkal nemmegy.... nah jó ez csak vicc volt! én amugy Athena tömitéskészletet vettem!
Be kell kenni pipamocsokkal

Valószínű hogy nem jól húztad(sorrend)meg.
Hogy síkolni kellene azt kétlem,mert nem tud olyan finta lenni a hengerfej hogy ne tömítsen a tömcsi.
akkor meg nem lehet hogy vmin egy nagyon picit felfekszik a tömités?
Tudom nekem nincs menetvágóm azért viszem el majd egy "remek" emberkéhez, az szerintem megcsinálja mint a pinty.. Egyébként köszi..
nekem is! de nekem pl most lett kicserélve henger dugó hajtókar tügörgök csapágyak szimeringek Mindenhova Uj Tömités és jó lett! most még megy bele vmikor uj kuplunglamellaszett jah meg láncszett! azt kész! amugy neked Faisst milyen áttét van rajt? nekem elöl 13 hátul 49! neked?
ha kiszakadt a menet akkor kell menetvágó és kész
Mi is így csináltuk és olyan egyedi csavarunk van, hogy külöbő méretűek a végek
Jahm nekem sincsenek rétegek mert fém.. és ilyen feketevalmaivel van talán bevonva mert az picit lekopott ahol jól összezárt..
No mind1 ezt én már nem fogom megcsinálni, átviszem a mesterhez.. Karácsonyig majdcsak kész lesz..
kb október eleje óta áll a moci..