Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jajaj mad mike meg egy másis freestyler volt benne.... lestem amikor elkezdi h most teszi be az 5000 dolláros versenyfelfüggesztést
250 2T nem?
le vagy fel veszi?
tegnap crossmotorépítő verseny volt
Discovery-n Salakmotorok vannak, de lehet hogy más is lesz
húha meleg lehet
end hör fakin gúúúd esssz
Elissa and hers nyú motorszájköll
aloha crossördögök ...most találtam a készletben ...
ja igaza van
ez se rosz és papám mondását is be lehet illeszteni ide...úgy még sose volt, hogy valahogy ne legyen
ilyen korán még ugyse lehet tanulni, nemfog a fejed ez jó szöveg ezt mondogattam régenn...
Na dszuzok lecserélem az oiltot+a szűrőt!
csak a ződeknek ne szoljál, hogy miért pusztul a bagoly állomány a környéken!
Nagyon bölcs vagy csak nem ettél meg 1 uhut!
igaz még senki nem halt bele a tanulásba, de én nem merek kockáztatni....
másfelől meg azt mondják, hogy érdemes tanulni mert meghozza a gyümölcsét...abbol meg pálinkát lehet főzni!
Ilyen fiatalon már link vagy?Azt mégnem mondták,hogy tanulj tinó ökör lesz belőled!
ennyit a taunlásról.....
ma valami front van, vagy mi a fene? akikkel ma beszéltem az 1ik fele rosszkedvü félhalott volt, a másik fele meg ideges...igaz nekem is elég faszkivan hangulatom van
helló!
nemvoltam ma suliba, kimentem kicsit moccolni de ugy megvan fagyva a föld hogy csak csúszkáltam keresztbe össze-vissza. ahol meg sütötte a nap az utat ott jóvolt na mind1 mostmár jöhetne akkor inkább hó!
az a lényeg a libák elött legyen viz azt jovan
bazze....ezt végképp nem hittem volna
nem akarlak ajnározni 1ébként, csak leírtam a véleményemet...de így hogy barna is meg nem is rózsaillatú a kulád....így már nem is tudom mit mondjak
ellenben most kicsit lépek, kéne vmi tanulásfélét csinálni