igaz még senki nem halt bele a tanulásba, de én nem merek kockáztatni....
másfelől meg azt mondják, hogy érdemes tanulni mert meghozza a gyümölcsét...abbol meg pálinkát lehet főzni!
ennyit a taunlásról.....
ma valami front van, vagy mi a fene? akikkel ma beszéltem az 1ik fele rosszkedvü félhalott volt, a másik fele meg ideges...igaz nekem is elég faszkivan hangulatom van
helló!
nemvoltam ma suliba, kimentem kicsit moccolni de ugy megvan fagyva a föld hogy csak csúszkáltam keresztbe össze-vissza. ahol meg sütötte a nap az utat ott jóvolt na mind1 mostmár jöhetne akkor inkább hó!
bazze....ezt végképp nem hittem volna
nem akarlak ajnározni 1ébként, csak leírtam a véleményemet...de így hogy barna is meg nem is rózsaillatú a kulád....így már nem is tudom mit mondjak
ellenben most kicsit lépek, kéne vmi tanulásfélét csinálni
másfelől meg azt mondják, hogy érdemes tanulni mert meghozza a gyümölcsét...abbol meg pálinkát lehet főzni!
ma valami front van, vagy mi a fene? akikkel ma beszéltem az 1ik fele rosszkedvü félhalott volt, a másik fele meg ideges...igaz nekem is elég faszkivan hangulatom van
nemvoltam ma suliba, kimentem kicsit moccolni de ugy megvan fagyva a föld hogy csak csúszkáltam keresztbe össze-vissza. ahol meg sütötte a nap az utat ott jóvolt
nem akarlak ajnározni 1ébként, csak leírtam a véleményemet...de így hogy barna is meg nem is rózsaillatú a kulád....így már nem is tudom mit mondjak
ellenben most kicsit lépek, kéne vmi tanulásfélét csinálni