Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg még sokminden más is rajta volt...
nyugodtan rajta hagyhatta volna ezeket
ja,ez az..
csak itt még benne volt hátul az öhlins....amit 45ért odaadna...majd...ha lesz annyi fölös kess
sajnos nem
ha télleg nagyon durva lesz,akkor hátra dobok fel kissebb lánckereket...meghalni én se akarok...így is okozott néha kellemetlen meglepit amikor elfáradtam és néha rajtamaradt a gázon a kezem
Na ja ő neki jó volt,de a tudást nem adta hozzá!
Ocsó tuning:tegyél fel 2db hengertalp pakolást(ez antituning)és elnyújtja a motor teljesítményét,nem lesz olyan durva,2 foggal kisebb lánckerék és máris egy jól mocitható kezesbárányod volt.A Gabinak kellett a + ló,neked meg-kell,de komolyan!
amikor grillel edzettünk,még mondta is hogy milyen jókat versenyzett a motorral...
futőműve szerencsére nagyon jó
nekem így is kurva erős volt a motor,alapból meg volt kicsit piszkálva a henger...grillé volt,így vettem.
Hát most tuti durvább lesz...finomabban kell bánni a gázzal....de hát ez van,majd mexokom
A 250 2T-t akkor csipáztam a legjobban mikor már egy kicsit kopottabb volt a dugó!
De azt soha ne feledd:Mit ér az erő ha nem uralod! Nem basztatás képpen hanem legyen egy kicsit gyengusz de spéci a futóműve,ne akard a másik verziót!Maradj a jó oldalon Luke!
Hy allll!
kb 2 hét
elvittem egy tuningmesterhez...majd ő megcsinálja
Aztmondta hogy úgy megcsinálja,hogy le fog dobni magáról
Bandi haverjának egy 89es kx125 nek a hengerét ugy megcisnálta,hogy úgy ment mint bandi mostani sx e
szóval biztos durva lesz
Kérdés a szakikhoz: A Ktmből kiszedtem az akksit télére...Namost ilyen "zselés" yuasa akksi van benne aminek a tetjén nincsen kupak! Kérdésem hogy szabad e hagyományos akksitötővel tölteni? Mert nekem annó azt mondták hogy valami spéci töltő kell hozzá..
Szevasztok!
Faist te most mit csinálsz a hengereddel? És mikor készül a gépezet?
ja nem kezelték le a cnc zett felületet és apró rések maradtak... de miakor bekenték már jónak nézett ki
*májer
ennyi? Hát ahozképest hogy nah mályerek eléggé figyelmetlenek
mert szar volt a tömítése...
még tavaly nyáron láttam én is ezt a részt
mert baszták bekenni tömítőanyaggal l a dekniket
de a másik miért eresztette az olajat?
jajaja.... királyok lettek a mocik
Egyszer eldobja, hogy ne féltse annyira. Aztán egy új hátsó sárvédő kellett