ha télleg nagyon durva lesz,akkor hátra dobok fel kissebb lánckereket...meghalni én se akarok...így is okozott néha kellemetlen meglepit amikor elfáradtam és néha rajtamaradt a gázon a kezem
Ocsó tuning:tegyél fel 2db hengertalp pakolást(ez antituning)és elnyújtja a motor teljesítményét,nem lesz olyan durva,2 foggal kisebb lánckerék és máris egy jól mocitható kezesbárányod volt.A Gabinak kellett a + ló,neked meg-kell,de komolyan!
nekem így is kurva erős volt a motor,alapból meg volt kicsit piszkálva a henger...grillé volt,így vettem.
Hát most tuti durvább lesz...finomabban kell bánni a gázzal....de hát ez van,majd mexokom
De azt soha ne feledd:Mit ér az erő ha nem uralod! Nem basztatás képpen hanem legyen egy kicsit gyengusz de spéci a futóműve,ne akard a másik verziót!Maradj a jó oldalon Luke!
elvittem egy tuningmesterhez...majd ő megcsinálja
Aztmondta hogy úgy megcsinálja,hogy le fog dobni magáról
Bandi haverjának egy 89es kx125 nek a hengerét ugy megcisnálta,hogy úgy ment mint bandi mostani sx e
szóval biztos durva lesz
Kérdés a szakikhoz: A Ktmből kiszedtem az akksit télére...Namost ilyen "zselés" yuasa akksi van benne aminek a tetjén nincsen kupak! Kérdésem hogy szabad e hagyományos akksitötővel tölteni? Mert nekem annó azt mondták hogy valami spéci töltő kell hozzá..
nyugodtan rajta hagyhatta volna ezeket