Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, mit mondjunk? Amikor megvettem a nyunyukimat, akkor király hangja volt. Most meg zörög. Amit használsz, pláne így, az kopik, meg fogy. Esetleg füstöl, ha négyütem....
Miért ne szabadna füstőlniük már meg ették a kenyerük javát (jawát?).
Tényleg szép,de az árképzésével a ktm-nél nincs gond,max az utcai tipusoknál,mert azért azok nem annyira redi to rész.
Aki tökös fasza gyerek az tudja,hogy mire kell felülni,és hogy mire szállnaka bogarak nyáron
gemes te most akkor mi lettél ha a kamiont már nem csinálod ? vagy csinálod?
tetőfényképész lettél ?
lehet, hogy nem fejtetőn kéne használni
Nem az enyém én csak csinálom.
ne mondjatok ilyet hogy öreg gépnek szabad már füstölnie...enyém is kezd már öregedni júniusban lesz 8 éves a drága
Könnyűszerkezet, osb lap. Tucc élni
Még egy élmény, négyütemről. Többször láttam már kátéemet fejre állni siratón. Na azt a füstöt, ami utána van, az nem semmi
Enyém is füstöl, bizti gyűrűs
annak már szabad füstölnie...Ki tudja,hogy annak már hány tulajdonosa és hány gazdája volt.ű
Gyanítom utóbbiból volt kevesebb...
Ez iggen, az új 450 tényleg királly! Gyönyörű szép, csorgott a nyálam. Csak egy a hibája, az a 2,4 milla, amit csengetni kell érte
Én ma is voltam tetőn.
enyém nem eregeti a füstöt,csak hidegen egy picikét,lehet szelepszár szimering talán
na igen..... csak ne romolna el soha, vagypedig lenne rendes alkatrészellátás
Az okés, régi fos szokott pipálni. Node új vas két milláért? Hát gyújcsák fel, a rohatt életbe
Asszem seholse. Ilyenkor már nem szoktak a tetőn rohangálni. CSak néha
hát nehogy már képtelen legyek
hát nem tom...ez olyan hogy pl van 1 ismerősömnek egy 94es még régi szériás lc4e... 400as mint az enyém na hát az hogy füstöl..nem volt rajtam szemüveg,mögötte mentem és csípte a szememet...azt hozzáteszem hogy a motor megy kb 110et és nem jön kerékre...fos http://bikepics.com/pictures/1...
Hol nálatok?
ööööööööööö

én ezt alapvetőnek vettem

Kiengesztelésűl
Azt már kamionkai se csinnyájja.
Tehát Á Cé Es? Az jó, mert most nem dolgoznak....
és a kamiont már nem is csinálod ?
A múltkor láttam egyet menni élőben. Olyan kék füstje volt hidegen, mint az én szuzukimnak... Kéne a ráknak