sztem ez kimarad!én is szivesen motoroznék veletek,de sajnos most nem megy!A doki azt mondta hogy csak jővő hét h-kedd kezdjem finoman terhelni,erre én tegnap már mankó nélkül járkáltam!
Hát, nem egy nagy gyász, két köcsög voltak. Inkább ünnep,mert olyan másfél hónapja kaptam tőlük egy fegyelmit. Erre őket elzavarták, én meg itt vagyok.
Motorozni nem az igazi ilyenkor. Májusban az endurónyom végén eccer a szikkadt talajon elcsúsztam és még most is fáj a jobb csuklóm. Épp kiértünk a technikás részről egy sík terepre, ami már csak olyan 200 méterre volt a kocsmától. Harmadikban, bő gázzal.... Hát, ezér nem bizti, hogy akarok keményre fagyott földön veretni
Szépen süt itt is. CSak brutál hideg hozzá. Meg a héten kirúgták a főnökömet, meg annak a főnökét, úgyhogy őket gyászolom. Hetedik sör indul reggel óta
Motorozni nem az igazi ilyenkor. Májusban az endurónyom végén eccer a szikkadt talajon elcsúsztam és még most is fáj a jobb csuklóm. Épp kiértünk a technikás részről egy sík terepre, ami már csak olyan 200 méterre volt a kocsmától. Harmadikban, bő gázzal.... Hát, ezér nem bizti, hogy akarok keményre fagyott földön veretni
nikk megyünk babodra pénteken délután ...........