Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem ez kimarad!én is szivesen motoroznék veletek,de sajnos most nem megy!A doki azt mondta hogy csak jővő hét h-kedd kezdjem finoman terhelni,erre én tegnap már mankó nélkül járkáltam!
Hát, nem egy nagy gyász, két köcsög voltak. Inkább ünnep,mert olyan másfél hónapja kaptam tőlük egy fegyelmit. Erre őket elzavarták, én meg itt vagyok.

Motorozni nem az igazi ilyenkor. Májusban az endurónyom végén eccer a szikkadt talajon elcsúsztam és még most is fáj a jobb csuklóm. Épp kiértünk a technikás részről egy sík terepre, ami már csak olyan 200 méterre volt a kocsmától. Harmadikban, bő gázzal.... Hát, ezér nem bizti, hogy akarok keményre fagyott földön veretni
ááááááááááá.......ott lesznek a quadok is ....nem lesz szédítő a tempó
tudom,de ott nagyon keményen kell nyomni illetve húzni,hogy ne maradjon le a magamfajta kezdő motoros!...és nem birná a lábam!
de nem gyalog megyünk
most is szólhatok?

nikk megyünk babodra pénteken délután ...........
nem megyek olyan messze mert ugyse bitná a lábam,igy csak a Tisére megyek kicsit gyakorolni!
az igen
Vazze, ha jöttök Babodra, feltétlen szójjatok. majnikm@freemail.hu, vagy 70/559-2399
Szépen süt itt is. CSak brutál hideg hozzá. Meg a héten kirúgták a főnökömet, meg annak a főnökét, úgyhogy őket gyászolom. Hetedik sör indul reggel óta
mármint babodra ? ott kell lenned
de jövö héten ...ha egy lábon kell mennem akkor is megyek!PUNKTUM!
én se .....de lehet mosóba elgurulok
Szépen süt a nap és baszott jó idő van! És én nem mehetek motorozni!
itt jó idő van
Nálatok ilyen meleg van? Nálunk fagyott az éjjel. És a felolvadt felső két milliméteren csúszkálni nem valami nagy élmény...
befostak
Kb + 8-10 fok van és senki se volt kint a tatai cross pályán!Ez beszarás!
Csak a váz Meg esetleg a két kerék
De ebből csak egy volt. Az viszont nem gyenge
motorkerékpár
Van. A Gerre például rokon. Majnik Miklósnak hívnak, ebben egyedüli vok az országban. Rám kereshecc, ha akarsz
lehet, hogy már odáig lógnak a fürtök
nem jelöl be véletlen se