Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

né meg ivájvot
Am hi
Megvagy gecóóóó.....
broáf
Ez nem szerencse. Ez tudás. Akkor is ezt szoktam mondani, mikor véletlenül nem esek el valami bonyolultabb terepkombináción
Az enyém is volt szebb...
A nevem Vrábel Ferenc Attila
Pont tíz éves. De már kissé szakattabb, mint a két évvel ezelőtti képen...
a myvipet azért tőrőltem mert mindig mást csinált mind amit én akartam!
Aggy valami paramétert.... Mert nem csak motorozni nem tudok....
szerencséd hogy visszajelöltél
Mikori az RMX-ed?
köszöntem
Jelőjél be,mert én nem tudom hogy mükszia az a szar...
+történt
hamár iWiW en vagy akkor Wágner Olivér-t megkersed?
Na, bővül az ivivem...
Ja, szép kis vas. Nekem is teccik
Unokatestvérem vagy kim. Kipróbálta a GSX 600-asát Szépen duruzsol
És szintén 2 ütem? Az királllyyyyy.....
Egyébként én is meglepődök néha. Van, hogy jönnek újak, aztán én húzom-vonom a maguk által "profinak" kikiáltott srácokat. Volt, aki aszonta, aszfalton már mindent tud. Nálunk meg az első dombocskára se tudott felmenni, negyed óra után feladta
nem baj,majd együtt pancserkodunk ,én is nem olyan régen kezdtem!
Az bizti, hogy ilyenkor király a homokos pálya. Nekünk agyagos van, az bitang. Néztem a viditeket, az is király volt. Egyébként abszolúte támogatom a szomszédolást. Ha van kedvetek, gyertek nyugodtan, nagyon király pályánk van. Meg néha mi is szeretünk máshol körülnézni
Az biztos. De én még csak bő egy éve nyomom ilyen terepen. És a motoron eltöltött 22 év alatt most tanultam a legtöbbet. Csak kicsit fosok a jeges siratóktól. Némelyik "sima" sárban se eccerű
gyere ide Tbányára,itt van homokos pálya és az ilyenkor jó,nyáron szar menni rajta!
de ha a jégen jól nyomod akkor nyáron mégjobban.....be lehet szerezni kis technikát is nem csak sebeket....