Én azt mondom nem bánod meg ha műszekilag jó db-ot fogtál ki belőle!
Könnyebb és a súly végett egyszerübben kezelhető motor mint a DRZ,a DRZ-n magassan van a súlypont így dönteni nehezebb vel.
Ennek viszont lejebb van a súlypontja a mi jobb dőlést biztósít neki.
Kicsit más dimenzió mint a DRZ,ezért ajánlom vidd el elöször egy szervízbe,ahol átnézik neked a paripán a futóművet,fékberendezéseket,szelepházagokat,gyertyát,légszűrő
t és megmutatják,hogy kell olajcserét megcsinálni,ha később otthon szeretnéd ezt a műveletet elvégezni......
A legfontosabb,olajon és légszűrőtisztításon SOHA ne spórolj
jó volt
Annyir röhögtünk hogy már fájt
Mondjuk a vásáron a nagyon nagy tömeg volt. Láttunk Itt a piros hól a pirost egyik tag legalább 200 Eurót vesztett (gondolom beépített). Schönbruni kastélyba nem mentünk be mert fél4 kor lett volna szabad hely, de akkor már értelmetlen lett volna bemenni a városba. Akkor 30 perc szabad idő. Mindenki GO WC csomaguljok vissza illetve kifelé és az Angol WC "részlegről" kijön egy nő mondom mi van veleeeed? Az volt a rosz hogy szembefújt a hó állandóan
Én most értem haza az erdőből,etetőkhöz vittünk ki a vadaknak egy kis elemózsiát
Yamaha
Könnyebb és a súly végett egyszerübben kezelhető motor mint a DRZ,a DRZ-n magassan van a súlypont így dönteni nehezebb vel.
Ennek viszont lejebb van a súlypontja a mi jobb dőlést biztósít neki.
Ő röhögött volna mert ő az MX császára
Kicsit más dimenzió mint a DRZ,ezért ajánlom vidd el elöször egy szervízbe,ahol átnézik neked a paripán a futóművet,fékberendezéseket,szelepházagokat,gyertyát,légszűrő
t és megmutatják,hogy kell olajcserét megcsinálni,ha később otthon szeretnéd ezt a műveletet elvégezni......
A legfontosabb,olajon és légszűrőtisztításon SOHA ne spórolj
Annyir röhögtünk hogy már fájt
Mondjuk a vásáron a nagyon nagy tömeg volt. Láttunk Itt a piros hól a pirost egyik tag legalább 200 Eurót vesztett (gondolom beépített). Schönbruni kastélyba nem mentünk be mert fél4 kor lett volna szabad hely, de akkor már értelmetlen lett volna bemenni a városba. Akkor 30 perc szabad idő. Mindenki GO WC csomaguljok vissza illetve kifelé és az Angol WC "részlegről" kijön egy nő
de bejelöltelek mind2-n