Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor tudod miről beszélek Sikiék csak vágykoznak nyálcsorgatva
haver nagyfaterja szatmárba tősgyökeres szilvatermelő,ő szokta megszponzorálni a balatoni nyaralásunkra a hangulatfokozót.. ..
Najó de 1milláér..... ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Sztem mondd meg neki hogy messze kerülje
egy lyen idős gépnél nem nézzük már a valós futásteljesítményt...anyám autójába is 375e km van,de ha a duplája is van benne,őt nem zavarja
Pálinkaban azért szatmárpóóóóva ne feledd Szóval ez a Prelude nem gyenge vicc azért 82es 80000kmerrel és majd 1 milláér? ? ? ? ? meghülyült a hirdetője vagy mi? ? ?
Helló!
Na ezt bebuktad ezt a névmódosítást idén,de jövöre majd meghívlak pálinkát főzni ide az alfőd alsó szeglitebe...
3 éve szintetikus alkoholt nem is vittem a szerveztembe, HomeMade Rulez...max sör,mert az jó rövid szó és a pultos csaj sem érti félre....
82es 80000 km-errel? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Na neeeee
és a Prelude?
haver minderáron azt szeretne,és én nem tartom vissza....

http://www.hasznaltauto.hu/ker...

Vélemény?
Mr Pál Inka, gyönyörű név.....és egyben megoldottad, hogy többet nem kérem a beigért pálinkámat, nehogy félre érthető legyen...
Akkor mostantól a nevem Mr pálinka! VÉGLEGES
mosmá" el kéne dönteni, hogy ki is vagy!
picit ez -picit az...imádom a kis CRX-et
Megjött mr tulpontontul hello laczka
elissa,te mennyire vagy benne Honda autómárkában...rajongó oder hozzáértő?
tyűűű....ez egy lánctalpasquadállatszörnyeteggrizzlysnoweffektel
A qrva annyukat mondtam hogy fel nem merjék tenni a fotot tegnap lettünk kész vele...
nem vagyok még elég profi....
nem baj, csak az tart rendet, aki lusta keresni
helyes ugyis olyan ritkán van....már hiányolom
és a Jolly-Joker
Idecsalogatom Gerre nagymestert ,Mr Óverdödedpojnt-ot
hát néha én sem...de már én is kategorizálok
Ezért jó a kategórizálás...
én meg nem tudom követni, hogy mit nem raktam még föl
Tűnődöm,hogyha ilyen tempóban töltöm fel a képekt,akkor még 3 nap is kifogy a táram....