Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.46732 LE
na elmondom még egyszer a láncos tapasztalataimat......ingyen
tudom , hogy van cetka lánc mert elhasználtam már egyet-kettőt
azt is tudom , hogy beszerezhető belőle olyan is ami gyakorlatilag nincs is ....
de a majdnem legerősebbet 16-18000 között kapom ....ami remekül működik egy kettőötvenes crossgépen.....
ezt feltettük 525- re és nyúlik meg szakad .....nem egyszeri tapasztalat
hát 20 tól fölfelé meg ne cz lánc legyen.....
a kerekek az meg nem nagy sztori mert 10-12 ből megúszom .....kiéve ha kompozit a hátsó mert akkor csak az kb. 20
Most már én is tom!
Macht ninchts
a láncot nem feltétlenül a lóerők ölik meg ,hanem a homokszemcsék finom szilicium kristályai,meg ha nincs rendesen beállítva a feszessége....
A Gvadányi úton van(régen H biztosító volt ott) az udvaron van egy brenyakút(castrol)ott bemész és egy nagyobb csarnokot keress SRS néven!
köszönöm
ja akkor tudom, ott van az örstől 1 köpésre.
S. R. S. ” Szilágyi Racing Sport”
1141. Budapest,
Gvadányi út 67.
Mobil: 06-20-466-4881
Tel: 06-1-7-882-485
na azt a teljesitményt mérd meg valamivel amit az o gyürü levesz egy 525 ktm-böl
én otthon endurózok a szobába (nem terepen) és ott a porcicák miatt kell .....
olyat Ócsán kapsz
14. ker
miért jó az o gyűrű? az inkább csak terepre kell nem? az o gyűrű elvesz erőt nem? szóval nekem elég vmi gyűrű nélküli nem? én úgy néztem hogy 12-14 körül vannak láncok és 8 a kerekek
Reginázok 10 éve no problémo!
cime ,telefonszáma, anja neve,adószáma,tajszáma ,?
o-ringeset ..reginába volt a narancssárga is amit a factory -ra tesznek az jó ...
SZ Zoli foglalkozik a karbon témával gyúr belőle ezt-azt!
regina inkább asupermotókra jó erős az is de álitólag a did atv jobban birja a sarat és a port
van ilyen!az egyik ismerősőm igy vett eddig 2 motort,egy 650,hondát éy egy 1800 vulkánt!Ha akarod megprobálok utánna nézni!Vagyaz iwiw-enkeress rám és ott megtalálod a Szilágyi Tamást...kérdezd tőle!
Regina és a D.I.D
mindkettő már elég sokat bizonyított....versenyeken is meg hobbi szinten is...

Én Regina párti vagyok

O-gyűrűs vagy anélkülit szeretnél?
did 520atv 70 le-ig van, le is van tesztelve 525-ösön
hát nem tudom de erős kell mert ez a traktor széttépi a cetkaláncot.............
van ilyen hatvanlóerő feletti asszem az rk-nak vagy nem tudom melliknek na az bírja egy darabig .....
30 körül van csak a lánc......
Megjegyzem a kedves Képes Motornak is jeleztem a dolgot, bsztak reagálni bármit is!
Hát én azt hiszem el csak amit látok.....fényképezni és photoshoppolni bárki(kivéve én ) tud...
Jobb a békesség