Hát kölcsöngéppel én sem gondolkodnék sokat!
De az az igazság hogy ilyenkor nem lehet élvezni a csapatást.Meg fázós is vagyok
Meg úgy fájnak az izületeim,sérülések meg minden hogy majd beszarok.
Ilyen esetekre marad a fotelcross,legalább lesz időm megnézni az idei bajnoki futamok összefoglalóját
max fótra ki kell menni a homokbányába..derégik érő homok...az tuti jó...
vagy ide hozzánk a lupára...ott is brutál homok van....amikor ott voltam kint crf el...kanyarogtam és a végére már tengelyig érő nyomokat csináltam..kibaszott mély a homok..kicsit fel kell kaparni és jó is
jó van nah csak megkérdeztem
Kézvédő meg azért van lennt mert eldőlt a tipli meg benyomódott -de a védő éppségbe van- meg most így kemény. Aztmondták a motor divatlapok
Szerinted?!
Ha a homok meg van fagyva az agyag biztos jó!
Ezzel a kézvédővel meg addig eszetlenkedsz amíg át nem hozatom veled a vasat és fel nem rakom tisztességesen?
Akkor jól sejtettem!
Egyszer próbálkoztunk fagyos földön motoroni,feledhető élmény volt
Csak arra gondoltam hogy el ne dobjam a motort,mert akkor elkopik mind a radír.
Rólam nem is beszélve
De az az igazság hogy ilyenkor nem lehet élvezni a csapatást.Meg fázós is vagyok
Meg úgy fájnak az izületeim,sérülések meg minden hogy majd beszarok.
Ilyen esetekre marad a fotelcross,legalább lesz időm megnézni az idei bajnoki futamok összefoglalóját
vagy ide hozzánk a lupára...ott is brutál homok van....amikor ott voltam kint crf el...kanyarogtam és a végére már tengelyig érő nyomokat csináltam..kibaszott mély a homok..kicsit fel kell kaparni és jó is
menni kőő
föleg hogy megint nálam lesz a crf
mijapálya?
2 heggesztés van a kipufogón
első az szinte a tövénél a 2. meg utánna
elsőnél érdemes levágni?
Kézvédő meg azért van lennt mert eldőlt a tipli meg benyomódott -de a védő éppségbe van- meg most így kemény. Aztmondták a motor divatlapok
Ha a homok meg van fagyva az agyag biztos jó!
Ezzel a kézvédővel meg addig eszetlenkedsz amíg át nem hozatom veled a vasat és fel nem rakom tisztességesen?
Csolnoker Mixer pályával mivan?
A kézvédődből csak az egyik van fennt másik le van szedve
Egyszer próbálkoztunk fagyos földön motoroni,feledhető élmény volt
Csak arra gondoltam hogy el ne dobjam a motort,mert akkor elkopik mind a radír.
Rólam nem is beszélve
Izgalmas a csapatás,arcunkra fagyott a mosoly!
Két ünnep közt terveztünk valami megmozdulást de tartok tőle hogy a hideg,fagy miatt ugrik.