Szerintem akkor lenne kiegyenlített a 2 ország között a verseny,ha az itteni motorosknak is kisgyerek koruktól fogva nem kell mással foglakozniuk,mint azzal,hogy motorozzanak és motorozzanak,és ami a lényeg ebből meg is élnek odakint és nem kicsit hanem nagyon....De szerintem hanyagoljuk ezt a témát,mert annyi összetevős problémával állunk szembe,hogy még egy csapat prog.mat.-os se menne el rajta.
Mindenkinek annyival kell beérnie és gazdálkodni mint amit nyújt neki az élet..
Szia!
Köszi a választ!
A rajz megvan, a motor egy ponton nem stimmel.
A fesszabályzóhoz 3 kábel jönne a generátorból, ez eddig oké, jönnek is,
nem tudom hogy ebből melyik töltőszál, melyik nem, de feljönnek.
A fesszabból 3 menne tovább, (akksi, töltésjelző, stb..)
Na most, ez az eddig összeszámált 6db kábel a fesszbainál OTT IS VAN!
ÉS MINDEGYIK PONTOSAN OLYAN SZÍNBEN AHOGY LEÍRJA A RAJZ!
csakhogy...a fesszabin ami rajtvan 4 hely van csak...a gyári rajzon nem ilyen a fesszabi...
azaz kinézetre ilyen, de 6 saruval, ezen 4 van a másik kettőnek csak a helye, láthatóan gyárilag
nem lett oda szál készítve, és más a jelölések leosztása is. Így a 6 kábelből 2 csak "lóg".
Pedig rajtuk is van az a saru amivel csatlakoznának, de nincs hova ugyebár...
Van egy olyan sejtésem, hogy bár kinézetre olyan, mégsem ez a gyári fesszabija...
És így a 3 generátorosból 1db töltőkábel +1db töltésvisszajelzőhöz menő kábel nincs bekötve.
Szerintem alkatrészt is lehet hogy igényelne Sajnos...
Szerintem akkor lenne kiegyenlített a 2 ország között a verseny,ha az itteni motorosknak is kisgyerek koruktól fogva nem kell mással foglakozniuk,mint azzal,hogy motorozzanak és motorozzanak,és ami a lényeg ebből meg is élnek odakint és nem kicsit hanem nagyon....De szerintem hanyagoljuk ezt a témát,mert annyi összetevős problémával állunk szembe,hogy még egy csapat prog.mat.-os se menne el rajta.
Mindenkinek annyival kell beérnie és gazdálkodni mint amit nyújt neki az élet..
idesüss
ezt sikerült tegnap csinálnom
4-5 körül tutibiztos
Kifogyhatatlan a képtárad bazzzzzzeg
olyan lazán megy ez bubba gyerek is ilyen brutál tempót hogy naaa.... élőbe megnézném egyszer!
Whip party
Köszi a választ!
A rajz megvan, a motor egy ponton nem stimmel.
A fesszabályzóhoz 3 kábel jönne a generátorból, ez eddig oké, jönnek is,
nem tudom hogy ebből melyik töltőszál, melyik nem, de feljönnek.
A fesszabból 3 menne tovább, (akksi, töltésjelző, stb..)
Na most, ez az eddig összeszámált 6db kábel a fesszbainál OTT IS VAN!
ÉS MINDEGYIK PONTOSAN OLYAN SZÍNBEN AHOGY LEÍRJA A RAJZ!
csakhogy...a fesszabin ami rajtvan 4 hely van csak...a gyári rajzon nem ilyen a fesszabi...
azaz kinézetre ilyen, de 6 saruval, ezen 4 van a másik kettőnek csak a helye, láthatóan gyárilag
nem lett oda szál készítve, és más a jelölések leosztása is. Így a 6 kábelből 2 csak "lóg".
Pedig rajtuk is van az a saru amivel csatlakoznának, de nincs hova ugyebár...
Van egy olyan sejtésem, hogy bár kinézetre olyan, mégsem ez a gyári fesszabija...
És így a 3 generátorosból 1db töltőkábel +1db töltésvisszajelzőhöz menő kábel nincs bekötve.
Szerintem alkatrészt is lehet hogy igényelne
ez is kemény...renner egy negyedívben
Akkor Bubba és a 4T 250:
http://www.transworldmotocross...
és Bubba és 2T 250:
http://www.transworldmotocross...
Olyan amcsi focis...kicsi a rakás!
etalon whip
de az ilyen versenyeket miért nem intik le? - idő elött