Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hey new see,one up road?
Kate no mud touch cow one a bock Ron tool
evri bádi sztésön át a keritésön
jobbulást
jóreggelt
Jó reggelt!
pfu..akkor jobbulást!
Good Morning Evribodri
Ehh hát nincs egy unalamas hétvégém így karácsony eéőtt...Pénteken rendőrüldöztetést szombat este/vasárnap hajnal sürgösségin való infuzioval való ellátás (két liter) gyomorrontás és kiszáradás miatt.....10 ig számoltam a hányásaim számát de valszeg ennek duplája lehetett.. Most hoztak haza a korházból
Jó reggelt
ja.......minusz akármennyi,ho meg egy szálse
hát igen, ilyen hideg téli estéken nemis lehet más csinálni...
mostanában kocsmázok,haverokkkal logok stb..a.ztán ilyen tájban keveredk haza ugyan azt tudom mint ti gerrével kapcsban
helló, hogyhogy ilyen késői órán? láttam gerre akciózott megin , nemmesélt még vmit?
császtok
csá!
most sikerült elolvasni tegnapi-mai termést hát nemkevés volt az tuti....
de sztem már nincs itt senki, és lassan énis elteszem magam holnapra...
St-t!
Jól ki kéne kötni őket az erdőnkbe,és keresztül menni rajtuk mindenféle színű motorokkal!
"Sziasztok! Egy V2 350 Cagivával "dolgozok", és nem nagyon haladok.
Egy idő után leáll, szerintem nincs töltés, és kéne neki az akksi. Szerintetek lehet-e akksigyújtásos egy olyan motor, aminél az akksi úgy van kötve, hogy a negatív földelve (mint bárhol), a pozitívon
két saru van, az egyik az önindítónak viszi az áramot, a másik pedig az regulátor (fesszab. vagy mi a neve)
felől jön? Olyat csinál, hogy megy szépen, de egy idő utánn "megáll". Nem tudom mi az oka, szerintem nem tölti az akksit, és az kellene neki a szikrához, mert feltöltöm akkor megint jó. Légyszi segítsegek, nem tudom hogy akksigyújtásos lehet-e Üdv!"
Erre nem válaszolt senki szegény embernek
csak nagyon birka a magyar de egyszer megint megunja és akkor már csunya vége lesz .....remélem......
én veszek fegyvereket néhány millióért........ha majd mindenkiel ezt csináltatják és a motorok árán fegyvert veszünk megnézhetik ezek a béna faszok a tűzerőt.......

ja meg eszünk is nekünk van több....bebizonyosodott ......többször lelőtték egymást részegen...

az hogy van ebben a szar országban , hogy őrájuk nem vonatkoznak a törvények....ű
hogy befognak hugyozni/vért/ ha megunják az emberek ezt ...........
Még motorozzunk kicsit,aztán ha nem nyugszanak,lopunk is! PL.Land Rovereket!
na mi van a saját készpénzért vett hegyeinkbe ? lehet már motorozni vagy csak lopni lehet ......mert azt választom amit szabad