Ehh hát nincs egy unalamas hétvégém így karácsony eéőtt...Pénteken rendőrüldöztetést szombat este/vasárnap hajnal sürgösségin való infuzioval való ellátás (két liter) gyomorrontás és kiszáradás miatt.....10 ig számoltam a hányásaim számát de valszeg ennek duplája lehetett.. Most hoztak haza a korházból
"Sziasztok! Egy V2 350 Cagivával "dolgozok", és nem nagyon haladok.
Egy idő után leáll, szerintem nincs töltés, és kéne neki az akksi. Szerintetek lehet-e akksigyújtásos egy olyan motor, aminél az akksi úgy van kötve, hogy a negatív földelve (mint bárhol), a pozitívon
két saru van, az egyik az önindítónak viszi az áramot, a másik pedig az regulátor (fesszab. vagy mi a neve)
felől jön? Olyat csinál, hogy megy szépen, de egy idő utánn "megáll". Nem tudom mi az oka, szerintem nem tölti az akksit, és az kellene neki a szikrához, mert feltöltöm akkor megint jó. Légyszi segítsegek, nem tudom hogy akksigyújtásos lehet-e Üdv!"
Erre nem válaszolt senki szegény embernek
én veszek fegyvereket néhány millióért........ha majd mindenkiel ezt csináltatják és a motorok árán fegyvert veszünk megnézhetik ezek a béna faszok a tűzerőt.......
ja meg eszünk is nekünk van több....bebizonyosodott ......többször lelőtték egymást részegen...
az hogy van ebben a szar országban , hogy őrájuk nem vonatkoznak a törvények....ű
hogy befognak hugyozni/vért/ ha megunják az emberek ezt ...........
most sikerült elolvasni tegnapi-mai termést
de sztem már nincs itt senki, és lassan énis elteszem magam holnapra...
Egy idő után leáll, szerintem nincs töltés, és kéne neki az akksi. Szerintetek lehet-e akksigyújtásos egy olyan motor, aminél az akksi úgy van kötve, hogy a negatív földelve (mint bárhol), a pozitívon
két saru van, az egyik az önindítónak viszi az áramot, a másik pedig az regulátor (fesszab. vagy mi a neve)
felől jön? Olyat csinál, hogy megy szépen, de egy idő utánn "megáll". Nem tudom mi az oka, szerintem nem tölti az akksit, és az kellene neki a szikrához, mert feltöltöm akkor megint jó. Légyszi segítsegek, nem tudom hogy akksigyújtásos lehet-e Üdv!"
Erre nem válaszolt senki szegény embernek
ja meg eszünk is nekünk van több....bebizonyosodott ......többször lelőtték egymást részegen...
az hogy van ebben a szar országban , hogy őrájuk nem vonatkoznak a törvények....ű
hogy befognak hugyozni/vért/ ha megunják az emberek ezt ...........